Robert91 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 W4 czysta. Ryba ostatnimi dniami żerowała słabo, jeśli znało się miejsce to można było trafić na odpowiedni czas i coś tam połowić. Ranek był chłodny, ale dzień ma być ciepły, może ryby się uaktywnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Wczoraj 4godzinki na rzece i tylko jeden klenik. Woda martwa nic żadnych ataków na powieszchni, przejrzystość fajna. W sobotę powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) Ja byłem po południu szukać boleni. Trzy godziny i tylko jeden nieduży, trochę ponad 50. Potem klenie się uaktywniły, pojawiły się spławy. Wróciłem z innym kijem i w godzinę około 10 kleni. W tym rodzynek 55 cm W końcu pobiłem poprzednie skromne pb. Edytowane 9 Maja 2019 przez Robert91 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Gratuluję na co klenie brały? Na spokojnej wodzie czy w prądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Spokojna woda, ewentualnie na granicy z prądem. Brały na różne małe przynęty. Większe wabiki jak rapala 5cm ignorowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruntownik93 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Gratulacje Robert! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jest ciężko ale coś tam zawsze się złowi, fota kiepska robiona kalkulatorem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Piękny, gratuluję wygląda imponująco ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Kruszynka 70+ ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 PePe od tylu lat ta sama wymowka - kalkulator. Weź ogarnij jakies pstrykadło bo prZecież masz co pstrykać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 PePe od tylu lat ta sama wymowka - kalkulator. Weź ogarnij jakies pstrykadło bo prZecież masz co pstrykać W czerwcu mam imieniny to możesz zrobić mi prezent a tak na poważnie to nie chce mi się zdjęć robić i 80% ryb złowionych jak jestem sam nad wodą nie fotografuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) Cześć, dziś pierwszy raz nad wodą w tym roku. Byłem z kolegą. Miejscówka pod Przewozem (spokojnie , z muchówka). Rano jeden przelew otwarty, potem wszystkie zamknięte. Brak jakiejkolwiek aktywności ryb. Woda "czysta". Potem próbowaliśmy w miejscowości Grabie. Gdybyśmy nic nie złowili, to trudno, zdarza się,a ale tutaj też brak oznak bytności czegokolwiek pod powierzchnią wody. Woda i dno zdecydowanie brudniejsze. Szkoda. Napotkani spinningiści, z tego co wiem, też bez sukcesów. Nic to. Pierwsze koty za płoty. Edytowane 12 Maja 2019 przez EdekDeBeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Znów woda w górę niech to.... Tydzień z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Panowie jaki kolor wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Podejrzewam że przy tej szybkości wzrostu to raczej kawa. Ale podpinam się pod pytanie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 brudno. Ale gorsze jest to, że znów 9 stopni.Bolenie mają chwilę oddechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 brudno. Ale gorsze jest to, że znów 9 stopni.Bolenie mają chwilę oddechu.Już tak ponad pół roku odpoczywają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Im dłużej tym mniej ich zjedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Własnie,niech leje dłuzej pozyja jak ogołoca z wszystkiego stawy I bajora ,prawie na wisle woda opadnie to zabiora sie za nia.A od 1czerwca zacznie sie najazd wygłodniałych pod przewóz to tam zaczna rzez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 .... pod przewóz to tam zaczna rzez. Zmartwię Cię, już zaczęli. Może nie rzeź, ale łowią, bo ... nic nie wiedzą. Tak przynajmniej odpowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Najlepiej walić głupa,niektórzy taki maja sposób.A jaki stan wody na wisełce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 (edytowane) Liczę , że na niedziele coś się poprawi. Na razie stan wysoki. Na dolnej Rabie też, ale delikatnie opada. http://www.krakow.pl/multimedialny_krakow/1849,artykul,wawel_i_zakole_wisly_.html Edytowane 17 Maja 2019 przez EdekDeBeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszkuuu Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Panowie jaka jest woda na Rudawie po tych opadach? Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Rudawy nie widziałem, ale przed chwilą przejeżdżałem przez Prądnik i jest kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanus Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Rudawa na wysokości Błoń - kawa ,lekko podniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi