Adrian Tałocha Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Wczoraj w nocy była na bulwarach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 W niedzele Popendzyka pokazywała ok 200 cm , a dzis ok 450 cm . Patrząc na hydro to trzeba czekać ok 2 tygodni zeby był stan 200cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 W STOLYCY wymodlili płukanie koryta Wisły... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Niby trochę tego syfu spłynie, ale jak wszyscy warszawscy wędkarze wiedzą, po każdym większym deszczu (na przykład po wczorajszym), burzowce darzą i woda jest obrzydliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Niby trochę tego syfu spłynie, ale jak wszyscy warszawscy wędkarze wiedzą, po każdym większym deszczu (na przykład po wczorajszym), burzowce darzą i woda jest obrzydliwa...W Krakowie z kanałów leci to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Olaboga, 3 dni posiąpił deszczyk, a tu już "stan alarmowy".Nawet porządnego deszczu nie było, o ulewie nie wspominając.Widać efekty "pracy" meliorantów i regulantów. A w Warszawie pono szykują się do "kontrolowanego zrzutu ścieków", a Czaskoskiego nikt nie może znaleźć, bo się na wszelki wypadek schował 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Jakie trzy dni w Niedzielę wieczorem do północy łazilem po opasce i była normalna woda. Zaczęło padać koło pierwszej w nocy w poniedziałek a dzisiaj koło północy przestało padać czyli 48 godzin normalnego deszczu. Za 10 czy 15 lat jak już wszystko zabetonują to popada 10 godzin i będzie powódź 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Popędzynka 620 cm.Jak nie pada susza i niżówka jak pada 2 dni prawie powódź Takie są wyniki mądrych działań meliorantów i całej gospodarki wodnej, a dziadki z PZW też nic nie działają w dobrym kierunku Już wnet wędkami będziemy się tylko podpierać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Czy doradzi ktoś gdzie można spróbować złowić sandacza z brzegu w okolicy mostu Kotlarskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 25m przed mostem lewa strona tam stoi zawsze całe stado 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 25m przed mostem lewa strona tam stoi zawsze całe stado Ale o 10 przenoszą się pod filar . Wiem bo znajomy sum mi mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 To ty im rąbnąłeś ten materac spod filara? Panowie pytam serio, często tam spaceruję, chciałbym spróbować na Wiśle ale nie wiem co i jak. Ale o 10 przenoszą się pod filar . Wiem bo znajomy sum mi mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Próbuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Chyba nie myślisz, że ktoś Ci poda miejscówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Lubię z rana takie rzeczy czytać, od razu mam lepszy humor. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Ajajaj liczyłem na najlepsze spoty w Krakowie Chyba nie myślisz, że ktoś Ci poda miejscówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Próbuj .próbuj . Sandacz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Ajajaj liczyłem na najlepsze spoty w Krakowie Z pewnością takie znajdziesz. Wszystko przed Tobą, trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 A ja głupi szlajam się po W3 szukając sandaczy, nie pomyślałem że wystarczyło zapytać kolegów z forum którzy mają poszukiwania już za sobą Ktoś miał dobre wyniki na wysokiej wodzie jeśli chodzi o sandacze? Czy raczej tylko sumy się meldowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Na wysokiej wodzie, były bardzo dobre wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Sporo ryb było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 I dużych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Dupy nie urywalo, ale jak na nasze nędzne warunki to nie bylo dramatu, jaki jest zazwyczaj.. Może w jeden dzien moja banda na motorach polowila ale to nie byl jakis szal bran. Widzialem tylko 2 duże ryby jedną swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Tylko dodam jeszcze że zlapalem ja za pletwe wiec moge se w pięty wsadzić taki okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Większość dużych ryb była za ogon taki poziom Polskiego wękarstwa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi