PePe. Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Na Rożnowie używam poperow i napierdzielam aż mi ręka odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 (edytowane) Znaczy tak szybko zwijać? Spróbuję bo poperami robiłem skok, przerwa, skok. Bolki tam są mega bezczelne bo nikt ich nie łowi. Kilka wygląda na 80+. Jeszcze z wody spróbuję je zaatakować. Najlepiej biją 4.00-5.00 rano potem już tak normalnie. Edytowane 13 Lipca 2023 przez GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Te Bolki to chyba Przylaskowe a nie Bagrowe ???? na zb. nr 1 są ładne petardy ale ciężko je skusić do brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Miały być Bagrowe bolki a przyłowił się na bezsterowca tylko szczupły 70+. Branie pod nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Miały być Bagrowe bolki a przyłowił się na bezsterowca tylko szczupły 70+. Branie pod nogami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Wieczorkiem było kilka takich zapisów na echu. Wygląda to na wąsa. Na gumy nie reagowały, trzeba będzię spróbować werta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Wieczorkiem było kilka takich zapisów na echu. Wygląda to na wąsa. Na gumy nie reagowały, trzeba będzię spróbować werta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Miały być Bagrowe bolki a przyłowił się na bezsterowca tylko szczupły 70+. Branie pod nogami. Fajny, a na Bagrach są bolki? Bo udało mi się złowić tylko na Przylasku, a na Bagrach nigdy nawet nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Tylko Popper. Albo Olowek od Janeczka. Ja na wakacjach na Cyprze lowie sobie ryby. Chrzanic wody polskie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Ale rozmiarówka typowo Polska, to po co na Cypr jechać ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Jest ich pełno, żerują na ławicach drobnicy 5-8 cm stojącej 10-20 cm pod powierzchnią. Od świtu 2-3 godziny to jest rzeźnia. Na Wiśle nie widziałem tego od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) Jeszcze się do nich dobiorę. Teraz tylko wąsy. Edytowane 19 Lipca 2023 przez GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Bo jest tu swietna pogoda , piaszczyste plaze, pyszne jedzenie. Hotele zadbane, wszedzie gra muzyka , bary nad sama wodą, palmy rosną ogolnie jest spoko ! Rybki to dodatek. Zabralem mini ultralajta i malutkie gumki. Czasem skocze na 30 min. Patrz na tego wariota : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Taki sam wariot jak Ty ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Nieźle się porobiło na tym przewozie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Spuścili ścieki do Prądnika, spuścili do Wilgi, to i klenie zmutowały... Tomek, a uiściłeś opłaty za łowienie do PZW ? Pamiętaj, że smutni Panowie z Bulwarowej znajdą Cię wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Oni nie wiedzą co jest pięć ????Na Przewozie to sie juz tak porobilo, ze zeby cos zlapac to trzeba byc tybetanskim mnichem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milczacy Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Wisła ostatnio kapryśna...Odkąd przechodzą fronty burzowe i zaczęły się ostre wahnięcia stanu wody - jest kiepskawo. Ukleja zeszła pod brzegi, nie widać oznak żerowania ryb. Trzy ostatnie wieczorne wypady w różne miejsca, zaowocowały jedynie dwoma malutkimi kleniami, spadem jakiejś większej ryby, ze dwoma niewciętymi braniami...I poza tym pusto. Jak nie trafiałem na trawę i śmieci płynące wodą, to znów przeganiała mnie burza, albo woda skakała o pół metra w ciągu 2 godzin... Ryby generalnie nie chciały współpracować w ostatnich dniach wcale. Wczoraj dopiero, na niskiej wodzie - na uklejeczkę w rozmiarze kleniowym, prowadzoną z nurtem nad piaskową przykosą - przywalił taki Bolo 70+. Piękny, dopasiony, w pięknej formie. Byłem 3 godziny na wodzie - ani jednego pluśnięcia bolenia. Dopiero o zmroku, chyba sum "cmoknął" ukleję przy samej opasce - fala jaka się rozeszła po wodzie, daje wyobrażenie, że był raczej konkretny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Andrzej skończyło się tarło ukleji na Twojej mecie to bolki i brzany się rozeszły po rejonie teraz doświadczysz co to jest rzeźbienie i szukanie jednej ryby po metach będziesz zwalał swoje niepowodzenia na pogodę, stan wody, ciśnienie, płynące trawy, rowerzystów na wałach itp Ja nie mogę jedynie narzekać na klenie ilościowo i jakościowo zadowalająca (45-50cm) wiadomo chciało by się same 50+ ale nie wybrzydzam Jak to pisał jeden kolega czekam na Listopad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milczacy Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Cześć. Jest tak jak mówisz PePe. Ukleja się rozeszła, to i drapieżniki się rozproszyły… nie znaczy to jednak, że ich nie ma Wczoraj - dwa małe klonki, trzeci - już taki ładniejszy, na oko - około 45cm, spadł mi z woblera pod samymi nogami. A do tego - 120 cm bolenia (choć niestety łącznie )… 2 rozbójniki po 60 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Ja wczoraj przed zmrokiem jednego na 55cm a później zacząłem rzucać sumówka ale nie chciały współpracować, wąsy współpracują wtedy jak jestm na zestawie do 12lb ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Wreszcie woda w górę. Bulwaruje ktoś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Ja myślałem o tym ale zimno jak 7 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Tom co Ty baba jesteś ze Ci zimno ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Ryba chodzi i można coś fajnego złowić warto jechać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi