K-Pon Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Dać się da, zresztą część Ci wysyłam .... tyle że ich jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja się przyznam szczerze że ten rok na Wisełce mam marniutki , ale jeszcze do końca roku pare dni i jestem z kumplem dobrej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ten rok nie jest zły . Tylko myślenie i sposoby z ubiegłego roku można zapisać do kajetu, ku pamięci.Miałem maraton ( 4 dniowy - od rana do wieczora) pod koniec października.Dopiero tyle czasu będąc nad wodą zaczyna się rozumieć Wisełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Czołem Panowie!Moje ostatnie wypady nad Wisłe raczej do udanych nie należą. Okolice mostu "Wandy" oraz ujście Dłubni to raptem 4 wyjęte rybki. Największy sandaczyk miał 61 cm ale strasznie chuderlawy. Ładna rybka mi spadła po zmroku pod mostem "Wandy" Niestety nie było mi dane smierzyć się z nią dłużej niż 10-15 sekund i nie wiem co to byłLiczę że ruszy się coś w końcu bo ruszyć się musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Na ujsciu Dlubni jeszcze nigdy nie bylem jaka jest tam glebokosc Kolego i jak z dojazdem bo z tego co widze na mapie to chyba ciezko tam dojechac osobowymCo do mostu Wandy to tam rybka musi siedziec bo zaczepów nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja przez długi weekend nie ruszyłem nad wodę, pogoda pod psem, sprawy rodzinne i brak pozytywnych sygnałów od znajomych Czekam z wypadem na jakieś konkrety w temacie lub mrozik nad ranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dojechać dojedzie nad samo ujście ale jak popada to ciężko wyjechać bo przekopali w drodze odpływ z pola i ciężko to pokonać.Ja często tam jeżdżę patrolem więc daje radę.Co do głębokości to około 2-3 metrów na odległości 15 metrów wglab Wisły.Jest tam jakiś mega zaczep którego nie idzie ruszyć w żaden sposób i strata przynęt gwarantowana jak nie ma wiedzy gdzie leży we wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ujście dłubni słabe, na wiosnę trochę ryby się tam kręci ale też nie potwory. Już prędzej uderzyć w okolice CK bo średniaki już się tam ruszyły ale cwaniaki biorą o jednej porze a potem można rzucać i rzucać i rzucać.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 W okolicy CK Browar to można złowić ale brzanę pisz o której biorą nie bądź tajemniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) CK - ciepły kanał a biorą od 4.30 do 5 rano, potem duże idą se gdzieś a skakają same do 50cm Edytowane 12 Listopada 2013 przez franio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dziś z 30 rzutów w Niepołomicach bez kontaktu. Woda wysoka ale dość przejrzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Wypad w okolice "Przewozu" na 2h- jeden króciak sandałka- 44 cm i jeden sumik, 72 cm. Niestety poza tym lipa. Zimnawo troszkę było więc wypad krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 . Zimnawo troszkę było więc wypad krótki.Właśnie teraz nim zimniej tym dłuzej nad wodą być trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Właśnie teraz nim zimniej tym dłuzej nad wodą być trzeba Haha, ale to było z marszu- bez przygotowania- przejazdem można powiedzieć więc dlatego tylko tak krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dziś pierwszy raz byłem na rybach od 3-4 tygodni. Wybraliśmy z Kolegą odcinek Wisły w okolicach mostu drogowego w Niepołomicach. Woda piekna ale niestety mieliśmy tylko po jednym puknięciu. Zero wyjętych ryb. Po tych kilku tygodniach woda jakby umarła, zero spławów, oczek itp. Ryby definitywnie zeszły głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wyskoczyłem dziś porzucać na Wisłe - efekt to 2 sandaczyki ok. 40cm i kilka brań nie do zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Przymroziło sobie mysle moze dzis a tu efekt kompletne 0 < zero > nawet okoniowego branka ale klimat 10+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Byłem tydzień temu na Wisełce i tylko jedno branie. Więc dzisiaj pojechałem pomachać na żwirowni. Efekt końcowy wybita szyba - sprawcy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dość że taki miesiąc co kasy idzie jak lodu to jeszcze się jakieś palanty znajdą co za kraj .Na jakiej byłeś żwirowni Brzegi czy Przylasek Rusiecki i pi razy drzwi w którym miejscu stałeś ?Na Podgórkach Tynieckich między zbiornikami pozbyłem sie lata temu rejestracji to tak na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Akurat byłem na żwirowni w Kłaju. Jest to żwirownia przy samej Rabie. Zaparkowałem obok starorzecza Raby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A jak tam z wodą na Wisełce? Podniosła się choć troszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak dla mnie to woda w Wisle jest cały czas niska a na zaporach chyba popuscili bo trochu ciągłoCo do zwirowni to kojarze - pewno jakies małolaty z okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Współczuję, mi takie coś przytrafiło wiele lat temu nad Pogorią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dziś nad woda od 8 do 12 zero pstrykówWoda sie podnosi i zaczeło dość ostro ciągnąć po ostanim deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No to przynajmniej fajną pogodę miałeś na spacerek.Ja jutro nad ranem podjadę. Niestety o 8 to już będę musiał uciekać do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi