Roseth Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dzięki za info. Chyba jednak trzeba jeszcze odczekać kilka dni. Na meteo.pl widzę "ciemność" w najbliższym czasie. Zostaje kroplówka w postaci kaczych dołków lokalych kół, chociaż najbardziej lubię przyzerować na Wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Poniżej Niepołomic - Wisełka bardzo mętna, płynie sporo śmieci i nieśmiertelne siano z Przewozu. Poziom wody już niemal normalny. Aktywność ryb słaba, brak drobnicy przy brzegach. Zerowałem, nawet brania nie zaliczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Dzisiaj jadę do Annopola i Zawichostu. Ciekawe czy tam jeszcze 'powodz' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Woda lekko kopnięta, ale warto łowić Zgadza się. Warto tez próbować na mętnej.Dzisiaj o świcie 1 bolek ok.65cm, ale niezły sprinter , mały sandaczyk i spięty sumek - szkoda , bo zapowiadał się niezły.Rybki żerowały tylko do godz.7.45.Potem cisza. Edytowane 5 Października 2017 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) od której łowiłeś? Edytowane 5 Października 2017 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Cos w tym musi być. Bylem dzisiaj na szybkiego na przewozie lekko po 8, kilkadziesiąt rzutów, szybko wolno w pól wody i bez kontaktu. Nie woda bylo żadnej aktywności i tylko krążące ptice zwiastowaly ze cos się dzieje .... Lub działo a ja przyszedłem te 15 min za późno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 od godz.6.00, za późno trochę wstałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Wczoraj byłem nad Sanem - woda wysoka, zmętniała, ale nie kawa. Zaskoczyło mnie, że na wypłyceniu za filarem mostu w ciągu 10 minut 3 ataki boleni.Nie łowiłem, bo nie miałem dniówki na Tarnobrzeg... Dzisiaj w Annopolu i Zawichoście Wisła całkiem fajna - nieco podniesiona, przejrzystość sam raz.Nie łowiłem, chociaż miałem wykupioną dniówkę.Bo:wiatr i siekący deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Wyskoczyłem dziś na W3. Lało, wiało, zedy jadły przez 10minut, chwile przed zachodem słońca. Niestety same krótkie.Sandacze odwiedzają jeszcze płytkie miejsca.Zanim zaczęło lać, spinningistów opór. Edytowane 8 Października 2017 przez Robbert89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jak by ktoś był do w okolicy rafki koło Nowego Brzeska pojazdem 4x4 to potrzebuję holu. Utknąłem poniżej rafki od strony Ispiny. Na razie idę łowić.Tel. 600030321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Jak by ktoś był do w okolicy rafki koło Nowego Brzeska pojazdem 4x4 to potrzebuję holu. Utknąłem poniżej rafki od strony Ispiny. Na razie idę łowić.Tel. 600030321 http://szybkihol.pl/nowe-brzesko/kontakt_pomoc_drogowa.html Edytowane 9 Października 2017 przez PePe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zadzwoń do nich to może kogoś przyślą z napędem 4x4, najbliżej do Ciebie to ma chyba jerzy6 i z tego co pamiętam posiadam auto z napędami, telefon do niego wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Trochę walki i wyjechałem. Za wałem zostało tyle szlamu że bez 4x4 lepiej nie próbować. W3 dość wysokie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Robbert89, on 09 Oct 2017 - 00:00, said:Zanim zaczęło lać, spinningistów opór. Dlatego nigdy nie łowię w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jeden mały bolek na bańdziorka. W klatkach przy brzegu pełno drobnicy, w nocy coś ją pewnie odwiedzi. W3 znowu w górę, rafka cała pod wodą. Szkoda że takie rozlewiska w międzywalu nie utrzymują się cały rok. Były by fajne tarliska. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Mam napęd 4x4, ale bez blokady dyferencjału tylko z elektroniczną regulacją XDRIVE, co w ciężkim terenie nic nie daje W poprzednią sobotę utknąłem sam w błocie - jak to mówią o 1krok za daleko tym razem to 2 metry. Mam autoasistance z bezpłatną pomocą i holowaniem, zatelefonowałem , przyjechała pomoc drogowa , ale dojechała blizej niż ja o 100m i zaczęła się ślizgac więc uciekła i zostawiła mnie samego...Więc musiałem sam późnym wieczorem szukać gościa z traktorem po okolicznej wsi, znalazłem gościa po piwku, więc musiałem kawałek sam traktorem jechać, ale pomógł mi wyciągnać na linie elegancko A jak brania?U mnie średnio...W czwartek jeszcze średni bolek,sum mi się spiał zauważyłem wyjście raczej olbrzymiego w/g mnie bolka, wiem gdzie jest, w sobote znowu zrobił mi falkę 3 m odemnie co przyprawiło mnie o palpitację serca , w niedzielę nawet się nie pokazał, złowiłem tylko małego sumka. Tego bolka próbuje , ale ni hu.hu Edytowane 9 Października 2017 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Taa.. Też się kiedyś zakopałem próbując dojechać do rzeki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) No to już lekko przegiąłeś ,pewnie myślałes ze bedzie płycej.. W zasadzie lepsza terenówka od gorszej, różni się tym, że traktor dalej po nią musi jechać Edytowane 9 Października 2017 przez jerzy6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Tydzień wcześniej jechałem tamtędy jeepem i było płytko, ale w międzyczasie ktoś wybrał żwir i zrobił dół A land rover był jeszcze 'cywilny', bez snorkela, wyciągarki i nawet jeszcze miał tapicerkę w środku. I lakier na zewnątrz Oczywiście ratował mnie traktor 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Tak na poważnie teraz trzeba uważać. Wisła wylała na międzywale i miejscami pod trawą jest muł..Wiedziałem o tym jechałem po trawie , która wydawała się tylko lekko miękka, jechało się dobrze, ale wystarczył minimalny spadek terenu aby pod trawą było więcej szlamu , a tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 A tam terenówki Mi tak ostatnio przybrzeżny muł spod trawy zassał kalosze na wiślanej główce, że już myślałem, że po mnie traktor przyjedzie albo będę wracał w skarpetach Teraz wiem jak się czuje człowiek wciągany przez bagno Trzeba uważać bo bywa na prawdę ślisko i grząsko po przejściu tak wysokiej wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszyna Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 No to ładne jajo. A miałem taką ochotę wybrać się nad Wisłę właśnie w okolice Nowego Brzeska albo Ispiny. Tylko moją Octavią nie wyjadę. A może ktoś podpowiedzieć gdzie w okolicy da się w miarę dojechać do Wisły i nie ugrzęznąć w błocie? Może być na priv, jakby ktoś nie chciał zdradzać zbyt wielu szczegółów;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esioslaw Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam, również z chęcią bym się przejechał, Nie łowiłem jeszcze na takiej wodzie, jest wysoka jak dla mnie:) Czekam jak trochę spadnie, Łowię w okolicach nowego Brzeska, w dół jak i powyżej mostu Jest kilka miejsc gdzie możesz spokojnie zostawić Auto tylko wiadomo z buta trzeba więcej iść, Każdy chcę dojechać pod samą wodę, ale teraz ryzyko A co do dojazdu do samej rafy, nie jest już łatwo dojechać autem osobowym od tego roku gdy zrobiła się wyrwa, Trzeba objeżdżać na około a tam są za to koleiny. Teraz to nawet przez myśl by mi nie przeszło żeby się tam pakować po tej wysokiej wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 No to ładne jajo. A miałem taką ochotę wybrać się nad Wisłę właśnie w okolice Nowego Brzeska albo Ispiny. Tylko moją Octavią nie wyjadę. A może ktoś podpowiedzieć gdzie w okolicy da się w miarę dojechać do Wisły i nie ugrzęznąć w błocie? Może być na priv, jakby ktoś nie chciał zdradzać zbyt wielu szczegółów;-)Wszędzie dojedziesz do Wisły gdzie tylko chcesz, tylko ostatnie 200m trzeba iść z buta ale to chyba dla wędkarza nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ostatnio mówimy duża woda na Wiśle, a 10 lat temu to byśmy powiedzieli, że to normalny stan na naszych okołokrakowskich miejscówkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi