Robbert89 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Uciekinierzy. Moga się przytrafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wydry, norki, kormorany, gumofilce, mięsiarze - kto jeszcze naszym wrogiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPalinski1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam Panowie no i cóż chyba po sezonie zimno szaro buro i ponuro Przegląd sprzętu przynęt smarowanie kołowrotka i czekamy na wiosne na Dowidzenia w sezonie 104 cm 9,5 kg Życiówka . Pozdrawiam wędkarzy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Pompowales go przez slomke ze czy taki spasiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPalinski1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Spasiona Mamusia miała coś w środku bo było wyczuć a co ona tam zjadła to jej tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jesienią bywają mamusie takie brzuchate.Ta z 11 listopada. (ale nie z tego roku ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam Panowie no i cóż chyba po sezonie zimno szaro buro i ponuro Przegląd sprzętu przynęt smarowanie kołowrotka i czekamy na wiosne na Dowidzenia w sezonie 104 cm 9,5 kg Życiówka . Pozdrawiam wędkarzy Chybia biało i świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ładnie, chłopaki ryby z Wisły czy stałej wody?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Mój z piaskowni nad Wisłą koło Niepołomic.Tam nie wolno łowić, ale właścicielka pozwoliła nam połowić w dzień wolny, kiedy nie kopią.Dwaj koledzy dyskutowali, czy idziemy w lewo czy w prawo, a ja ciepłem jakąś Algę przed siebie,pierwszy rzut i od razu zaczep. Później zaczep ożył.Pierwsza i ostatnia ryba tego dnia. Nie traktuję jej jako "sukces", bo złowiona przypadkowo.Lege artis, za pysk itd., ale to zwykły fuks... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ryba jest ryba, choc ta mamuśka bardziej jak foka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPalinski1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Moja z Wisełki ja tą rybką zamykam sezon czekam na bociany ostatnio dłonie miałem czerwone jak rak, szkoda marznąć nad wodą ja tego dnia holowałem dwie rybki które mi się w pół drogi odczepiły, później złowiłem małego szczupaczka, śledź wrócił do wody kolejny rzut gumą i mega wyjazd plecionki ze szpuli około 20 min holu i witamy na Brzegu naprawdę serce się raduje jak się walczy i łowi takie okazy hmm jak dla mnie to nawet ,,pomnik przyrody". Super oby ta dalej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witam Panowie no i cóż chyba po sezonie zimno szaro buro i ponuro Przegląd sprzętu przynęt smarowanie kołowrotka i czekamy na wiosne na Dowidzenia w sezonie 104 cm 9,5 kg Życiówka . Pozdrawiam wędkarzy Miły koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Koniec sezonu organizujemy w niedzielę 10.12.2017 godzina 14, łowimy, palimy ognicho i jemy kiełbasę kto chętny to zapraszam ! główki w Niepołomicach od ulicy Portowej pierwszy przejazd za mostem kolejowym, kto ma 4x4 przejedzie przez wał, reszta zostawi auta przy asfalcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ale jak to?Przeciez sezon kończy się 31 grudnia.A zaczyna 1 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ale jak to?Przeciez sezon kończy się 31 grudnia.A zaczyna 1 stycznia. Masz rację, ale jakoś trzeba było nazwać to spotkanie nad wodą będzie sporo osób, łowcy okazów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Wczoraj korzystając z ładnego słoneczka urwałem się z roboty i wybrałem na przewóz. Czyż nie piękny ? Zapięty prawidłowo na główce 3/0 :D Edytowane 8 Grudnia 2017 przez sero1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Piękny, w dodatku - obecnie rzadko spotykany.Kiedyś nawet szukałem w różnych bajorkach jazgarzy, gdzie kiedyś były pospolite, bo chciałem kilka do akwarium - ale nigdzie nie trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jazgarzy się nałowisz jak żadna ryba nie bierze .Feeder i kosisz .To moja ryba wskaźnikowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 "...będą łowcy okazów..." A to wpadnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Łowię wyłącznie na spinning pstrągi i bolenie, więc na jazgarzowy przyłów nie mam szans W dzieciństwie na stawach przy azylu łowiłem karasie, różanki i właśnie jazgarze.Parę lat temu poszedłem z lekkim spławikiem i robakiem "za jazgarzem" - ale w ogóle nic nie złowiłem.Zrobiłem za to zdjęcia sporego żółwia czerwonolicego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Skoro będzie nas jutro więcej to zareklamuję moje ogłoszenie.Mam do sprzedania kij dobrze pasujący do tej wody. Oddam w dobre ręce. Przy okazji spotkania będzie można pomacać i zabrać.OGŁOSZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Szanowni Państwo Miałem zamiar dołączyć do was popodglądać i się czegoś nauczyć .Zwłaszcza od ,,łowców okazów". Niestety ,,mój" Rożnów wzywa i to jest silniejsze ode mnie :D.Zwłaszcza ,że znajomy dziś dzwonił i mówił,że przez cały dzień jedno podbicie.A dla mnie brzmi to jak wyzwanie . Połamanych kijów zatem życzę i bynajmniej nie o kamienie . A nad Wisłą do zobaczenia w 2018 ...... Sergiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Połamanych kijów zatem życzę i bynajmniej nie o kamienie . A nad Wisłą do zobaczenia w 2018 ...... SergiuszZ tego co wiem lepiej łamie się wędki na Kolegach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Z tego co wiem lepiej łamie się wędki na Kolegach....Uuuu W takim razie dobrze, że zabieram beastmastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Łamać to będziemy patyki na ognisko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi