ZAN KR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja należe do Kolejarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcok11 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Należę do K. Zwierzyniec ale tam jak idę to PRL .... wali papierosami i jakoś nieswojo się czuję zapomniałeś dodać jeszcze o zapachu"gorzałki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zapach szlachetnych trunków mi nie przeszkadza jak jestem po pracy, a że mam nienormowane godziny pracy ... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wchodzę w wątek a tu cisza. Nikt nic nie pisze o zanieczyszczeniu odcinka krakowskiego Wisły... Tu powinno już się gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To był rozpuszczalnik na bazie alkoholu, nieszkodliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak , jakies rozpuszczalniki i alkohol itp , na szczęście. ale rozpuszczalnik to rozpuszczalnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 a to jak alkohol płynął Wisełką to spoko, Krzysiowi (K-Pon) to nie przeszkadza bo On lubi zapach szlachetnych trunków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Czy łowi ktoś może na Skawince? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dziś UL i Muchówka lądują w samochodzie Sezon czas zacząć, pogoda wczoraj nie dała mi szans na wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak tam Panowie, planuję ktoś połazić za kleniem ? Są jakieś wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ja wczoraj połaziłem za kleniem na Wiśle i tak myślę, że tej zimy jestem coraz bliżej złowienia klenia, najpierw sum kolo 90 cm z 2-3 metrowej wody, a potem leszcz dobre 65 cm (mają już wysypkę tarłową);D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 no to ładnie ! Gdzie łowiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jeśli faktycznie leszcze już mają wysypkę to wiosna juz nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) no to ładnie ! Gdzie łowiłeś ? w Krakowie w górę rzeki Dziś był zmiana miejscówki w ucieczce przed sumami, a tu znowu sumy, tym razem dwa: około 60 cm i 130 cm. zamęczą mi kleniowego kijasza... nową pletke założyłem cieniutką pod klenia... Edytowane 7 Lutego 2014 przez Licus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Siema Licus, widzę od wczoraj połowiłeś Niebawem oboje będziemy męczyć te same kijaszki ahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Siema Licus, widzę od wczoraj połowiłeś Niebawem oboje będziemy męczyć te same kijaszki ahahaha.Cześć, dzisiaj za pstrągiem gdzieś trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dziś pierwszy raz z muchówką i powiem, podoba mi się to. Ryb na nimfę nie skusiłem. Na małe wobki od Wobi'ego zaś 2 mini pstrążki ok. 15 cm. Łowisko to Rudawa wzdłuż Błoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Byłem dziś nad Wisłą poniżej stopnia Przewóz pomimo ładnej pogody woda jak by martwa. Ciekawe kiedy się klenie i jazie uaktywnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkis Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Panowie, Gospodarstwo Rybackie Dolina Będkowska powoli wraca do życia ;-) juz za niedługo wypady na pstrągi, okonie i leszcze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 W sobotę byłem poniżej przewozu, woda mocno trącona ale dało się łowić niestety cisza. Szukałem klenia/jazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 jeśli chodzi o Wisłę to jeszcze miesiąc trzeba odczekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wczoraj byłem na małym rekonesansie na Wiśle poniżej Krakowa, zero kontaktu z rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dziś postanowiłem sprawdzić co tam poniżej Dąbia. Niestety bez kontaktu z rybką ,( no cóż tak też bywa ) , przeraziła mnie za to ilość Kormoranów ! jeszcze dwa lata temu siedziały na jednym drzewie teraz na trzech i mnóstwo w wodzie , dramat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Są jakieś efekty na Wiśle ? Pokazują się klenio-jazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Tak. Regularnie pokazuje się jeden Kleniojaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi