J-O-K-E-R Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wydra? Kormoran? Raczej ta pierwsza... Tylko czemu nie dojadła do końca. Były tropy na śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wydra, raczej nigdy nie dojada do końca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruntownik93 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 to było na lodzie przy brzegu, więc śladów żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 może była Kontrola https://www.sadistic.pl/kontrola-vt469279.htm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 znowu mądry inaczej na lodzie .... https://krakow.onet.pl/krakow-uratowali-mezczyzne-pod-ktorym-zalamal-sie-lod-na-wisle/vl4qpes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wygląda na to, że trwa zaciekła rywalizacja o nagrodę Darwina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 oj trwa ,oj trwa.... Dziś widziałem kilku łebków na środku stawu płaszowskiego .Za to na królowej lód już mocno puszcza zatem kończą się zawody :D... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Akurat na Bagrach i Płaszowskim lodu jest sporo inaczej bym nie wchodził. Ale lód na rzece to inna historia, zwłaszcza w naszym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Nocotam?Ja na wędkarstwo nie mam czasu, ale chętnie poczytam o jakichś kabanach z krakowskich siurków Widziałem, że w Rudawie i Prądniku woda w sam raz, ptacy śpiewają, przyroda budzi się do życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Na razie uzupełnianie sprzętu ,rybomania ,przewijanie, nawijanie,szlifowanie ,porządkowanie i obieranie taktyki :D Edytowane 10 Marca 2018 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Na razie po ociepleniu wbrew oczekiwaniom ryba mniej aktywna niż nawet na tych 10 stopniowych mrozach. Przynajmniej u mnie. Szału nie ma ja do tej pory na okolicznych rzeczkach ponad 50 ryb, z tego ponad 10 miarek 1x 40, 3-4 ryby w okolicy 35, reszta miarek ledwo powyżej 30, 3 spotkania z rybami w granicy 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 To od chwili ocieplenia? Czy cały nowy sezon 2018? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Na ociepleniu bylem 2 razy raz 2h raz 1h i złowiłem 2 krótkie w tym czasie. To 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dzisiaj słyszę, że...nadciąga ZIMA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 I jak wrażenia z weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Przed weekendem spacerek nad Serafą. Bez kontaktu. Wisła mała, Serafa również. Żwirowe łachy wystają. Potencjalne stanowiska klenia (łącznie 3 sztuki) można obrzucać w pół godziny. Bez kontaktu. Nad Królową nie zajrzałem. Za wcześnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Czesc. Podpowiedzcie czy Wisła Tyńcu /KRK jest w miarę czysta obecnie czy trącona ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Za szybko tamtędy przejeżdżam żeby to zobaczyć ???? Ale byłem dziś na Bagrach zerknąć i lód przy brzegach już puszcza . Jutro wkleję fotki bo teraz nie mam dostępu do kompa ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wisła jest jeszcze przed pośniegówką. Niska i dość przejrzysta, jak na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Organoleptycznie rzucony kamień wielkości dużego orzecha włoskiego skradziony z parkingu na odległość 10 m robi w lodzie dziurę . przy 15 m się nie przebija Robiłem zdjęcia prosto a wyszły odwrócone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dziś widziałem chłopca gruntowca przy ujściu Wilgi .Idzie wiosna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Czołem. W zezwoleniu wydanym na bieżący rok, w załączniku nr 1, istnieje łowisko pod tytułem "Zbiorniki Cholerzyn".Co to za woda? To ta żwirownia, niegdyś zarządzana przez pana Jeleńskiego? Wie ktoś? Pozdrawiam kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Z tego co się orientuje to kiedyś był „kurwidolek” z tęczakami niedaleko Kryspinowa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jak dla mnie to też koło Kryspinowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Super miejsce bardzo lubiłem tam łowić podobno MZW wsadziło ma sporo drapieżnika szczególnie na ten mniejszy staw , ale w tym roku mam zamiar tam sporo połowić. Zobaczymy jak będzie bo są też głosy ,że wszystko wykłusowane i przez to MZW zrezygnowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi