Robert91 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 W tym roku Wisła mnie pozytywnie zaskakuje, chociaż może to ja w końcu się przykładam do łowienia jak należy. Wczoraj siódmy wypad z rzędu na którym fajnie połowiłem kleni - 8 rybek z przedziału 30-40cm. Dziś odwiedziłem Rabę, był to bardziej zwiad niż łowienie. O 17 zajrzałem jeszcze nad Wisłę i złapałem dwie ładne czterdziestki i jednego kluska 50 cm. Wszystko w kilku rzutach z jednego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Stawik przy Plazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) A wolno w nim łowić? Jest jeszcze jakieś bajorko na tyłach Bonarki - nie wiem, czyje. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez pezet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Mzw Kraków http://www.wedkarstwo-malopolska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2r Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Nie mało, widocznie dobrze zarybione te łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Co chwilę na Facebooku wyskakuje jakieś info o zarybieniu i zdjęcia ryb. Glownie karpie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 A wolno w nim łowić?Wolno, jedynie od strony Plazy jest zakaz i ochroniarz tego skrupulatnie przestrzega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 A wolno w nim łowić? Jest jeszcze jakieś bajorko na tyłach Bonarki - nie wiem, czyje.Przy Bonar e od strony puszkarskiej jest mzw. Dalej przy biurowcach jest bajorko ale ozdobne z jakimis rybami i tam ochrona przwgania. Mzw platne w ... Mzw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 A propos Plazy - ciekawe, czy po dwóch zimach jeszcze tam pływają https://youtu.be/koqE8I9AhDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Byłem dzisiaj na Przewozie i w Niepołomicach w poszukiwaniu kleni. Kontaktu brak i fizycznego i wzrokowego. Bolenie szalały . Przy Przewozie miałem wrażenie , że widziałem mega karpia jak wyskoczył z wody. Możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Możliwe. Równie możliwe, że był to amur. W ub. roku miałem dwa jesienią. Jednego wyjąłem. Podpięty, blisko metrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 A propos Plazy - ciekawe, czy po dwóch zimach jeszcze tam pływają https://youtu.be/koqE8I9AhDEDość łatwy cel dla szczupaka ... mogły zostać zjedzone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPalinski1 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgadza się co do Boleni makabra co one odwalają ;p Nie wiem co mi nie wychodzi bo w poniedziałek wisiały mi 4 ryby i każda się spieła nie pierwszy raz łowie ale takiej serii nie miałem mam ją na wędce 3-4 sek i po walce ;/ hamulec ustawiony kijek 2-10 g nie wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Przy Przewozie miałem wrażenie , że widziałem mega karpia jak wyskoczył z wody. Możliwe ? W okołokrakowskiej wiśle można trafić praktycznie wszystko - od standardowego, rodzimego rzecznego rybostanu, przez palie, karpie, amury, tołpygi po pielęgnice, piranie (sic!) czy gupiki To taki trochę rybi śmietnik, jest parę miejsc z ciepłą wodą, w których zimę wiele dziwnych egzotów może przetrzymać Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez aldebaran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 To tam jeszcze jakiś szczupak się ostał? Szczerze sądziłem ,ze tam pustynia jest , jak ktoś złowi jakąś ploteczkę czy karaska to jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Panowie, czy gdzies w Krk można w sobotę opłacić pozwolenie na 1 dzień? Jakies kolo / sklep.EditJuz wiem ze tylko przez neta można. Dupa w sobotę bo potwierdzenia nie będzie. Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez hanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Albatros na Kozłówce chyba ma otwarte w sobotę i sprzedaje zezwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Pytanie z innej beczki ma ktoś możę black cat light spin 2,60 10-150g chętnie pomacałbym ten kijek. Ewentualnie może kojarzycie gdzie w Krakowie mógłbym go zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Woda w Wiśle 19 stopni. Klenie poobcierane , bez łusek . Tarło w kwietniu. Nie pamiętam takiego wczesnego tarła tych ryb.Po dwóch kluskach , które strzeliły w widełka dałem spokój.Widać, że odganiają intruzów bo zapięte były na zewnątrz pyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Mieliśmy jeden z najcieplejszych jak nie najcieplejszy kwiecień w historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Patrząc na prognozy to przeraża też obecny przepływ, woda mała jak po długiej letniej suszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Dziś o 4:45 na najsłynniejszym burdeliku na W3 naliczyłem 11 osób bez naszej dwójki plus dwóch, którzy zaraz za nami przyjechali. Pojechaliśmy niżej, kleń mnie ospermił z góry na dół, w woderach zrobił się basen z potu. Pozatym leszcze pozajmowały wszystkie dobre miejsca i nie było jak łowić bez podpinania. Boleń nie raczył się nawet pokazać Na plus kontrola psr - szkoda, że nie jeździli w weekend lub nawet tydzień temu, bo boleniowców naliczyłem i tak więcej niż to co dziś widziałem Dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekkrk Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Łowił ktoś w okoliach mostu Zwierzynieckiego, Salezjanów na spin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ja byłem kilka dni temu w poszukiwaniu kleni. Woda wydawała się praktycznie martwa. Jakieś 2mikro okonie na gumy. Na smuzaki totalne zero. Ale ktoś dzisiaj pisał , że ze względu na takie temperatury prawdopodobnie kleń się trze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekkrk Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 No klenie faktycznie. Ciekawie jak większe drapieżniki. Tutaj mam najbliżej i tak myśle, żeby teraz pod wieczór tam trochę porzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi