niktważny Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Na wiosennych stanowiskach ? Czy jeszcze zimowych ? Buszują pod powierzchnią ? Czy zamulają przy dnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 lol fajna gra słowna wyszła... Kleniojazie to Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 aaaaaa nie zakumałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zdecydowanie na stanowiskach wiosennych i buszuje. Ale raczej po krzakach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dziś byłem testować nowe ciuszki i masę woblerów. Wybrałem wodę "pod nosem" - Rudawa. Zaczęła grupować się ploć i tarły się niedobitki jazi. Wiosna a porywisty wiatr na zmianę z słoneczkiem i mroźnym wiatrem dały mi pewność że ubranka wybrałem dobre Z rybkami było gorzej.... poza podhaczonymi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam.Mam pytanie o Wisłę w okolicy Krakowskiego Zabłocia.Będę tam w lipcu i chciałbym spróbować coś złowić i poproszę o radę co i jak tam można złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam.Mam pytanie o Wisłę w okolicy Krakowskiego Zabłocia.Będę tam w lipcu i chciałbym spróbować coś złowić i poproszę o radę co i jak tam można złowić.Samo Zabłocie to bardziej łowisko karpiowe, amury i wielkie tołpygi. W sumie nie znam osobiście nikogo kto tam spinninguje. 1km dalej masz stopień wodny Dąbie i tam możesz coś pospinningowac, boleń, sandacz, sum itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dziś zapowiadał się dzień dziecka na rybach... A wyszło jak ostatnio... 4 jaziki za kapotę na raczka i ciernika od Tomy'ego oraz jeden szczupak. Samica jeszcze nie wytarta, jedyna ryba złapana poprawnie a jednak w okresie ochronnym. Chyba na to całe klenio-jaziowanie się nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 4 jaziki za kapotę Dziwne, chyba na strasznie odrętwiałe jazie musiałeś trafić bo te okazują całkiem niezłą chęć wspópracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 K-Pon może to nie jazie, tylko leszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 w sobotę jeden jaź około 35 cm oraz kilka brań jaziowych,na dodatek na sam koniec łowienia przyłów sumowy w postaci walecznej metrówkiwszystkie rybki z płytkiego dopływu Wisły, woda około 80 cm.jak już schodziłem z nad wody zaczynały się niezłe harce większych sztuk kleniojazi, ale niestety musiałem się zwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 K-Pon może to nie jazie, tylko leszcze Jeszcze tak źle ze mną nie jest Pamiętam jak wygląda leszcz Piotrze Zaczynam się zastanawiać czy te ryby nie reagują tak na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Zaczynam się zastanawiać czy te ryby nie reagują tak na mój widok nie przesadzaj, przystojniacha z Ciebie ja wczoraj tylko klenik czterdziestka, ogólnie kicha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Piotrze te 2 cm robi wielką różnicę No ale patrząc na prawie 30km od naszych miejscówek to te brakujące 2 cm więcej klenia to pikuś, bo efekty te same: "ogólnie kicha..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dzieje się coś ? Bo ja byłem w niedziele ale niestety na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ktoś już coś łowi w okolicy Krakowa ???Jaśki , klonki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Łowią ale się nie chwałą publucznie. Ładnie żerują klenie i jazie. Niestety też boleń (poniżej Kujaw już niewytrwali czeszą )Ja niestety dawno nie byłem. Miałem jechać rano ale Córeczka miała ciężką noc (idą 5tki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Czasami coś się złowi - największy wczorajszy 58cm oczywiście dalej można go złowić :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Mi udało się wyskoczyć popołudniu. Efekt to 7 jazi i klenik. Cieszy bo nigdy tylu ładnych jazi nie złapałem jednego dnia. 4szt. spinem na woblerki Wobi i 3 na muchówkę z żółtym puchowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wczoraj jazie łądnie buszowały przed burzą pod powierzchnią coś tam się połowiło takie 40+ pływały też większe ale nie udało mi się je skusić na smużaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Hej @ Piotr BoruchWitamy na jerkowym pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czasami coś się złowi - największy wczorajszy 58cm oczywiście dalej można go złowić :-) Kope lat Piotrek!Mocne wejście,piękny kaban! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czasami coś się złowi - największy wczorajszy 58cm oczywiście dalej można go złowić :-)Szkoda, że takie mikro zdjęcie ale ryba typowy king size wiślany Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udało się znaleźć jeszcze jedno zdjątko robione małpką. Jazik ledwo, ledwo ale spełnia minimum JB.Celowo nie zamazuję tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi