intoxication Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Wyglada na mocny ! I to w tej okolicy w której rano rzucałeś ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Tak z miejskiego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Wczoraj w moim rejonie Wisła jeszcze b. wysoka i brudna, przez 3 godz.1 bolek 60tak, 1 spięty większy, syn klenia ok.40+ i tyle, ale coś przynajmniej się działo, dodatkowo 2x odwiedziny saren nieopodal na brzegu A nie tak jak przedwczoraj łowienie wieczorem na zbiorniku -wyrobisku pożwirowym- tylko nuda i senne rybki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Planuję na belly spłynąć od Opatowca (w najbliższych dniach). Płyną drzewa? Jest niebezpiecznie? Spływ dzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Drzewa już raczej nie płyną, ale czy bezpiecznie to się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 jest szansa, że ktoś wrzuci tutaj film z telefonu jak to wygląda? Mam trochę km i nie wiem czy szykować wyprawę. Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Jak się ogarnę to postaram się wieczorem coś zapodac Edytowane 25 Lipca 2018 przez gregor269 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Panowie, czy chodzi ktoś za sandaczem na miejskim odcinku Wisły? Chodzi mi o klasyczne łowienie z opadu. Zastanawiam się czy to ma sens, bo podejrzewam że warstwa mułu na dnie ma dobre kilka metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Chodze, ale tylko po miejskim W3. Sandacze sie trafiaja, choc ostatnio ciezko było o coś większego. Generalnie musisz poszukac plytkiej wody 2-3m z duza iloscia drobnicy. Nie musi byc asfalt, ale dobrze jak wśród mułu znajdą się jakieś twardsze miejsca, gałęzie, kamole. Trzeba poszukać. Omijam wew. zakrętów bo tam faktycznie metr mułu, choć może i tam by coś trafił. Generalnie ryba jest rozproszona i czasem trzeba spedzic chwile na wytypowanej miejscowce, zeby zedy weszly, lub zaczęły żerować. P.S. Łowię z opadu w dzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Kolego @SPIDERLING84 zapodaj emalia to podeślę Ci filmik z przeprawy promowej Borusowa-Nowy Korczyna. Ma dużo MB i nie wejdzie mi w posta tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Interesujące jest miejsce pod samym Wawelem, gdzie główny nurt uderza w ścianę.Ciekawe, jak tam jest głęboko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomFil Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Na całym zakręcie jest 3-4m.Sprawdzałem jak przepływałem ostatnio.Na środku jest jeden dołek co ma 6.5m a reszte jak wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 I w moim mniemaniu ten zakręt jest jednym z najciekawszych miejsc na miejskim odcinku Wisły , choć nigdy tam ryby nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Kolego @SPIDERLING84 zapodaj emalia to podeślę Ci filmik z przeprawy promowej Borusowa-Nowy Korczyna. Ma dużo MB i nie wejdzie mi w posta tutaj.priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Raba na wysokości Bochni czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Łowiłem kilka tygodni temu co prawda na ciężką gruntówkę około 100 metrów poniżej posterunku policji przy tynieckiej, i mam wrażenie, że środkiem gdzie idzie główny nurt jest twarde dno i sporo kamieni i innych zaczepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Raba na wysokości Bochni czysta.Skąd kolega ma takie info? ... Chyba że to jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Skąd kolega ma takie info? ... Chyba że to jest pytaniePrzejezdzalem wczoraj przez most w Chelmnie dwukrotnie. Dzis tez będę przejeżdżał dwukrotnie to zaktualizuje informacje wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Przejezdzalem wczoraj przez most w Chelmnie dwukrotnie. Dzis tez będę przejeżdżał dwukrotnie to zaktualizuje informacje wieczorem.W piatek rano tez sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Właśnie ja codziennie przejeżdżam w Chełmie i na moje oko to do czystości brakuje jeszcze paru dni ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Właśnie ja codziennie przejeżdżam w Chełmie i na moje oko to do czystości brakuje jeszcze paru dni Ale cafe latte jak kilka dni wcześniej też nie ma. Taka lekko podniesiona i zielona to wg mnie lepsza woda niż kryształowa niżówka.Z resztą zaraz jadę do Krakowa to rzucę okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Lekko tracona ale nie kawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 To chyba dwie inne Raby wczoraj widzieliśmy bo akurat przejeżdżałem przez most na Rabie w miejscowości Chełm i była ona sporą kawą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Lubię śledzić często pogodynkę podest i o ile db pamiętam to właśnie wczoraj obniżyli ilosć wody z Dobczyc. Tak , że mogło tak być, że inna woda była w Chełmie rano a inna potem :)Wtedy obydwoje macie rację bo widzieliście inną Rabę . Na Wiśle też obnizyła się o ok. 20-30cm prawdopodobnie tylko z powodu Raby!Jeszcze teraz widac na wykresie tę zmianę http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/149200090Jak trochę się obnizyła to miałem branie i hol sumka, niestety rozgiął kotwice w Widle ! A właśnie miałem wszystkie powymieniać!Potem jak bardzo się obnizyła to poza małym kleniem nic już nie miałem! Ale to nie koniecznie z powodu zmiany poziomu wody-tylko ot przypadek. Edytowane 26 Lipca 2018 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Przejezdzalem okolo 30 minut temu przez Rabe i NIE plynie czekolada. Lekko tracona i podniesions. Moim zdaniem spokojnoe do lowienia ale wokol chodza burze i wszystko moze sie w kazdej chwili zmienic choćby ze względu na Stradomkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi