Bolen30 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Hej panowie jak tam sytuacja na przewozie z kleniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoruus Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Witam w ostatni piątek poza jednym okonkiem to na zero, pobić też raptem kilka i strasznie rachitycznych. Większość spotkanych wędkarzy również na zero. Jeden grunciarz ciągnął suma (sic) ale na szczęście mu zszedł, choć twierdził że to jego trzeci tego dnia. :/ Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Yoruus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 U mnie w Centrum KRK działo się sporo wczorajszej nocy. Dawno tyle ryb nie miałem za jednym posiedzeniem na brzegu (22szt. 4 gatunków w 3h).Niestety poza leszkiem wszystko krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 noto nasza wisełka ostatnio chimeryczna ale coz.w nd na nowo za bolkiem wczesnym rankiem a może i cos poszperam za sandaczykiem .a na przewozie koryto troszku zmieniło i może teraz cos będzie lepiej majac dalej miejscówki ryb oddalone dalej od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jutro chcę trochę popływać na dętce. Wodowanie w Tyńcu. Możliwe, że będę miał wolne miejsce. Jak coś zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jutro chcę trochę popływać na dętce. Wodowanie w Tyńcu. Możliwe, że będę miał wolne miejsce. Jak coś zapraszam na PW.Krzyśku, będziesz pompował gumiaka nad wodą czy masz go na przyczepie gotowego do wodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgodnie z rozmową telefoniczną widzimy się nad wodą Na mojej dętce miejsca już brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Towarzystwo nie dopisało. Pewnie mundial czy coś...Dziś na wodzie od 5.00 do 11.30 - Tyniec - Skawina. Zimno i bez szału: niewymiarowy sandaczyk i sumek pod metr.Muszę znaleźć wygodne miejsce do wodowania pontonu ze spaliną w mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 a to pech, tylko sumek pod metr i jeszcze towarzystwo nie dopisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Taki pech. Biorą przed sezonem i w dodatku krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Takiego suma miec to zaden pech przeciez to nie ebro towarzysrwo zajete a kolego powiedz czy wiesz cos na temat wisełki w niepołomicach?zamierzam jechac w wekend a niema z kim a jestem spod krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 W Niepołomicach pod mostem ładne klenie i małe sandacze. Bolenie zaczęły też ładnie chodzić. A z sumem na Naszej Wiśle nie jest źle choć niestety beretują już i te duże Rozumiem sumka do 1.2m brać ale te powyżej 1.5 i 2m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A to pech, wczoraj brały tylko krótkie bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A to pech, wczoraj brały tylko krótkie bolenie To Wisła ma teraz tak czystą wodę ?Byłem pewien, że po ostatnich burzach płynie Wisłą kawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Pepe bolek z 6 z przodu i narzekasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 a gdzie warto do niepolomic na wisłe za ładnym bolkiem i kleniem?bo widze ze znasz temat a może jakies wspólne ryby kiedyś k-pon bo jesteśmy z bliskich okolic i tez wiek podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Bolenie widuję ale kiepski jestem w te klocki Na koncie mam słownie chyba 6 wymiarowych szt. na spinning. Największy chyba nie miał 60 cm.W Niepołomicach "prowadzę budowę" wiec często wyskakuje na kilkadziesiąt minut odstresować się.W zeszłym roku ładnie tam połowiłem, w tym nic konkretnego jeszcze, ale znajomi mają efekty lepsze, stąd wiedza o wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzisiaj miały byc bolenie, a brały dziwolągi na wobka boleniowego w ekspresowym tempie, byłem pewny że to boleń (piekny atak), później myślałem że to ładny kleń, a tu zonk był tez szczupak około 50cm i cos dużego ale spadło..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To trafiłeś przeciwnika... Ostatnio same przyłowy białorybu chyba po sterydach agresywnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie, poniosło mnie ostatnio na granice tarnowsko - krakowską, przed mostem między Brzeskiem a Górką, woda wyglądała obiecująco, ale jakby martwa, przez 2h widzieliśmy 1 jakiś spław, oczywiście bez jakiegokolwiek kontaktu. Czy ktoś ma z tym odcinkiem doświadczenie ? Info może być na prv, aby nie siać paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wędkowałem tam kilka razy (kilka w tym przypadku = < 5) i nie miałem efektów poza feederem, tą metoda połapałem mocno, ale ... 7 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Na opasce powyżej rzeczki wpływającej do Wisły można ładnie połowić - sandacz/szczupak/sum.Niestety jest trudno dostępna (chaszcze nieprawdopodobne, choć jak się człowiek uprze, to można znaleźć kilka zejść ze skarpy).Jeśli przeżyjesz atak komarów i poczekasz do zmroku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 a w tych Niepołomicach na wisle to gdzie dokładnie za kleniem i bolkiem można połowic i na co najlepsze efekty,bo woda ładna ale chyba głęboko i ryb niewidac zbytnio a pod mostem kolejowym wygląda obiecująco.a drugi most drogowy to w jakiej odległości od kolejowego w p[rzyblizeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ~ 4 km. Jak się uprzesz to w 40 min. wałem przejdziesz Oba brzegi są ciekawe, już 1km. poniżej kolejowego jest znacznie płycej raz z jednej raz z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 dzięki super a na klenia to jak się nastawić i na co najlepiej reagują?bo woda fajna ale trzeba wiedzieć gdzie co i jak a może łowisz tam?bo mysle może w weekend tam się wybrać bo niemam zbyt daleko ale w ciemno trochu ciężko ganiac za niewiadomo czym.bo klenie ponoc piękne tam pływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi