bandog Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Skąd taki wniosek?Z osobną opłatą, ale z tym samym zezwoleniem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reszka Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Czyli przelew 250pln (lub ulgowa 150)....z podaniem tytułu przelewu: NASZE ŁOWISKA Z BRZEGU/JEDN.PŁYW. 2022 oraz dane osoby, która zamierza prowadzić amatorski połów ryb. I można Rabę 3 i Świnną jedną opłatą załatwić?Cieplo czy zimno?Nie bylo mi dane doczytac zalacznikow, bo pobieraja sie z błędem na moim urzadzeniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandog Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Z tego wychodzi, że można wybrać dwie opcje 220 i 110 - mało opłacalna lub 250 w ramach zezwolenia "NASZE ŁOWISKA" + 50 za łódkę tam gdzie można z niej korzystać,Na Rabie jak widzę można łowić dopiero od 1 czerwca. Zezwolenie wysyłają mailem lub pocztą. Ponadto w gratisie dostajemy łowiska wymienione w załączniku nr 1 (wykaz obwodów rybackich w innych częściach Polski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reszka Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Tak to wyglada.Wychodzi na to, ze w zalaczniku sa wymienione obwody o ktorych wspominal prezes WP. Mowil o 27 obwodach w 2021, i pewnie kolejnych wpadajacych do tej puli wraz z wygasaniem umów o dzierżawę.Namiastka skladki ogolnokrajowej Tylko ze większość tych obwodow to woj Podlaskie. Moze z czasem przybędzie w pozostlych regionach.. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez reszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaki Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Tak informacja dla tych co łowią w rejonie stopnia Kościuszki (może już wiecie a może nie) że od 2022 nie wolno łowić od stopnia do 50m poniżej ujścia toru kajakowego (prawa strona) druga strona normalnie po staremu. Piszę o tym bo mam sentyment do tego miejsca kilka ładnych lat temu spędziłem tam nie jedną nockę i złowiłem sporo fajnych ryb, a największe bolenie to właśnie tam pływają w okolicach Krakowa Zdziwilbys sie jakie Bolenie plywaja na W3 myslalem że to takie po 3-4 kg ale jak pewnego dnia w samo poludnie, szedlem po skarpie i chciałem zarzucić a tam taka torpeda z 90 cm pogoniła kleniki takei po 15-20 cm co wygladaly przy nim jak narybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reszka Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Tak informacja dla tych co łowią w rejonie stopnia Kościuszki (może już wiecie a może nie) że od 2022 nie wolno łowić od stopnia do 50m poniżej ujścia toru kajakowego (prawa strona) druga strona normalnie po staremu. Piszę o tym bo mam sentyment do tego miejsca kilka ładnych lat temu spędziłem tam nie jedną nockę i złowiłem sporo fajnych ryb, a największe bolenie to właśnie tam pływają w okolicach Krakowa Fajnie jakby takie rzeczy były zaznaczane na tej interaktywnej mapie wód PZW. https://www.pzw.org.pl/29/cms/23491/interaktywna_mapa_okregu_pzw_krakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Trochę się naczytałem tutaj o problemie z brakiem porozumień międzyokręgowych w bieżącym roku , ale jednak są. Okręg krakowski udostępnił bezpłatnie okręgowi tarnowskiemu Wisłę poniżej stopnia Dąbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Jak co roku, w zamian za udostępnienie W4 i R5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Dokładnie , od lat tak jest więc żadna nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Wiem, że żadna nowość , ale miało nie być porozumień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Wiem, że żadna nowość , ale miało nie być porozumień.Wiec zostaly tylko nieporozumienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Hehehe do Białegostoku do Zenka na koncert pojedziemy Jak tam Panowie ? Chyba już macie dość sezonu 2021 co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Na Zenka zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reszka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Sprawa robi się medialna: https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-na-ryby-bez-karty-rzad-chce-uproscic-wedkowanie,nId,5783694 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nie narzekajcie, będziecie mieć nowe łowiska sandacza : https://wyborcza.pl/7,177851,28040279,rzad-planuje-kolejny-stopien-wodny-na-wisle-pod-krakowem-koszt.html Głupie ch... Sent from my Armor 8 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nie narzekajcie, będziecie mieć nowe łowiska sandacza : https://wyborcza.pl/7,177851,28040279,rzad-planuje-kolejny-stopien-wodny-na-wisle-pod-krakowem-koszt.html Głupie ch... Sent from my Armor 8 using TapatalkO tych stopniach wodnych w Niepołomicach itp to już słyszałem 10 lat temu a wtedy kto inny rządził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) O tych stopniach wodnych w Niepołomicach itp to już słyszałem 10 lat temu a wtedy kto inny rządziłAleż oczywiście, mentalność naszych meliorantów jest niezależna od opcji politycznej. Choć teraz trochę jestem zaniepokojony tym, że wydali już prawie bańkę na opracowanie wykonalności... Ktoś jednak nie schował tego głęboko do szuflady... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Stycznia 2022 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 No niestety ktoś to znalazł i wpadł na pomysł żeby to zrealizować, może się nie uda miejmy nadzieje że trochę kasy sobie zarobią, a później stwierdzą że nie ma sensu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zeby ukraść milion trzeba zrobic projekt na kilkanascie milionow... wtedy nikt się nie kapnie. Teraz pewnie spolka celowa juz działa, prezesy biorą kasę i sprawdzaja czy sie da czy sie nie da. Jak stwierdza, ze sie da to jeszcze ekogłupki musza cos przykleic i budowa ruszy pełną parą ... i czy glos takich ludzi jak z kanału wolne rzeki sie przebije? Raczej nie. trzeba bedzie w lecie zdjecia wisły robić na w3 to pozniej echo nie potrzebne ... kazdy kamien kazdy dolek... bez pukania i rwania ...EhhhNa ryby bym poszedł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Marcinie już niedługo pujdziemy .Raczej stopnia prędko niewybuduja a sezon tuż tuż.A z budowaniem to jeśli ma ktoś coś zarobi to i tak zarobi bo sam projekt i papiery na niby budowę niejednemu Panu pieniazki do kieszeni wpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Marcinie już niedługo pujdziemy .Raczej stopnia prędko niewybuduja a sezon tuż tuż.A z budowaniem to jeśli ma ktoś coś zarobi to i tak zarobi bo sam projekt i papiery na niby budowę niejednemu Panu pieniazki do kieszeni wpadły.Boże, widzisz i nie grzmisz .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Za błędy sorki ale z moimi dużymi dłońmi ciężko mi pisac na telefonie.A słownik i moje oko niewyłapie wszystkiego.Pewnie już ślepnę. A tak czy owak do stopnia to daleka droga nawet gdyby miał faktycznie powstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Cześć Panowie , Zbliża się zakończenie sprawy związanej z okresami ochronnymi sandacza i bolenia które okręg Kraków zlikwidował, a na których ochronę pieniążki z Unii pobrał. 10 lutego w ten CZWARTEK o 15.00 na Bulwarowej w siedzibie okręgu, mój kolega Adam który postanowił wyjaśnić tą sprawę stanie przed (pseudo)sądem koleżeńskim i zaprasza świadków na tę okazję. Każdy kto podpisał petycje i ma ochotę się pojawić i poobserwować , ponagrywać , lub nawet wypowiedzieć się na temat swoich podbojów sandaczowych może się zgłosić do niego . Parę osób będzie. Najlepiej za pośrednictwem jego maila wedkarskiewakacje@gmail.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 a wnoszenie broni obuchowej jest dozwolone? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 a wnoszenie broni obuchowej jest dozwolone? Kołków tam nie brakuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi