Tommy100 Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Hehe nieprędko się następna pojawi, sądząc po dzisjeszym dniu i po zeszłorocznym " wysypie " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Że niby co? Nie brały?U mnie zaczepy brały jak zwykle, ryby co to ich złowić nie chciałem też brały ( dobrze że spadły) i widziałem wczoraj PSR po drugiej stronie wody. Dobre i to. Szczupaki, bolenie, klenie olały mnie totalnie. Nawet na poligonie testowym nie były zainteresowane moimi przynętami. Pływały pod samą powierzchnią jak karpie albo amury w lecie i miały wywalone na system. Przynęty od 7 do 140gr. Nic ich nie ruszało. Łatwo się nie poddam jeszcze trochę wędek w różnych gramaturach wyrzutu mi do przetestowania zostało, w końcu trafię w gusta ryb. pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Ktoś korzystał z tego slipu ?https://krakow.tvp.pl/59953409/pierwszy-slip-w-krakowie-miasto-otwiera-sie-na-wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Nie. Ale działa. Widziol ktoś bolenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Ponad tydzień bez postu... Nie łowi się nic, czy nikt się nie "pucuje"? Dżizja na konto o/Tarnów jeszcze nie wpłacona, to nie wiem, płacić czy ogórków dosiać w ogrodzie, żeby było co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Dosiej ogórków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 E tam, bolenie gryzą, czasem i sandacz skubnie boleniową cykade w ekspresie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 To super masz metę bo u mnie padaczka, a jak już coś skubnie to ma maks 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Mega niska woda, ale dziś na godzinny wypad wpadł bolek 68 i sandacz 64. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Cieżko sie obrażać na królową, ale wqrwia jak każda baba ... w sensie u mnie też słabo. Zmieniłem w tym roku rejony z w3 na w2 - myślałem ze bedzie stabilniej z poziomem wody, a tu w 2h 20cm do gory i pól metra w dół. Woda niska i czasem mam wrażenie ze tak z pół metra wyżej i bym złowił ... ta, uja bym złowił tak sobie tylko tłumacze ciagnąc kolejne zielsko na woblerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 To chyba kolega bezi łowi pod kratami na Przewozie bo tylko tam można coś wydłubac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nie wiem, nie byłem tam nigdy więc się nie wypowiem, ale wierzę Ci na słowo. Bardziej odwiedzałem wsiowe zakątki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Na szczęście Wisła koło Krakowa to nie tylko przewóz od krat do niagary. Proponuję poszerzyć horyzonty i szukać nowych miejsc, W2 powyżej i W3 poniżej KRK to kawał wody.Na zachętę wrzucę parę rybek z tego tygodnia. Swoją drogą, patologia z tym przewozem. Jak za rok nie będą już w stanie złowić ryby pod kratami to co dalej? Sprzedadzą wędki czy będą łowić na zasadzie jeden na czatach czy nie jedzie psr, a reszta siedzi na betonach? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Ja dzisIaj wreszcie trafiłem 3 bolki wszystko jeden rocznik okolo 60cm i kilka kleni ale takie do 40cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 U mnie kleniki, małe okonki jakieś brania boleniowe, w weekend nie byłem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 U mnie klenie jeszcze dwa tygodnie temu były nabite ikrą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Na jednym odcinku gdzie łowiłem klenie były w tarle w tym tygodniu, na innym kilkanaście kilometrów niżej już po, nabite jedynie glonami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Wspominki z listopadowego wypadu nad Wisłę w okolicach Tarnowa. Jak się wykuruję to listopad/grudzień płynę znowu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Wybieram się w niedzielę na Puchar Bolenia klubu Rapa Bolesław, będzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Wybieram się ze znajomymi. Łowiłem w tamtych rejonach tylko raz i to przy wodzie wychodzącej z koryta, więc wypad raczej turystyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Robert nie bądź taki skromny.Znając Twoje umiejętności,to jesteśw gronie faworytów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 We czwartek- "niebierom"- urwane przynęty 2szt. Nad wodą coś się czasem chlapnie, nawet dość widowiskowo.We sobotę dalej "niebierom".- urwane przynęty 4szt. Cisza totalna, odpływ wody - 20cm.Niedziela! Pie...... jadem na Rabe. Pierwszy rzut - bolek całkiem zdjęciowy. Na zdjęcie się załapałPotem widzę grupki kleni i bolków. Klenie po 50+, bolki 60-70cm. Podrzucam pod nos. Sprowadzam co tam mam najfajniejszego w ich okolice. Niebierom. Przynęty urwane 4szt. Wychodzi 1ryba /10 przynęt. Może do jesieni dociągne;) pz ps. Jak zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Zależy o które zawody pytasz bo jak te okręgu co były w Niepołomicach to marnie, trochę klenia 30 do 46cm i może dwa bolenie sportowe na 30 chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 W Pucharze Bolenia na 25 zawodników 7 z punktami, chyba 11 boleni (w tym jeden 77cm), 1 kleń. Kolega @Robert91 na pudle, pozycja top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Łał!CAŁY jeden kleń na 25 zawodników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi