sero1975 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Podpisuje się pod tym co napisał @Robert91 Na trzy krótkie wypady jeden pasiak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Masakra. Ja rozumiem, jakby to bylo o trociach w Redze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 A to okoniu w okregu krakow. Jakby krakowski okon chcial zagrac w pilke to by nie zebral jedenastki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 A jest jakiś gatunek ryby w naszym okręgu którego jest sporo i można sobie dobrze połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Jak to jaki?Od groma mamy małych płotek i wzdręg tylko trzeba kijka 01-1g przygotować i nic tylko gonić te wodne potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Widze ze grubo pobiera zjechalismy w rankingu Jerka na dno 2 strony Na Przewozie lata woda tak ze spodziewam sie ze do 2-3 lat Karas bedzie rarytasem.. Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez Tommy100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ty już Tomku rób jakieś jigi, by móc się do tych karasi dobrać ! I kombinuj znajomości w Skandynawii, bo za kilka lat tam przyjdzie nam jeździć, by łowić ryby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Hehehe jak ostatni klenik padnie ze starosci to zakoncze to hobby ???? Ja juz nawet nie umiem sie z tego smiac. Jeszcze jest szansa. Zebrac sie w 200 osob na Przewozie i powiedziec BASTA! Jak wahaja woda po 100 cm co 8 godzin to jak maja byc ryby ??? Chyba ze te latajace zaczniemy sprowadzac ????one by sie u nas odnalazly. Albo te dwudyszne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Tomek, pożycz od Putina jednego Iskandera i problem Przewozu się skończy. Mogę nawet nacisnąć spust/guzik.... A jak zda to egzamin, to pożycz jeszcze 5. Na Włocławek, Dąbie, Kościuszkę, Łączany i Dwory. Również mogę pomóc w odpalaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Pany ! Widzieliście gdzie rząd planuje postawić elektrownie atomowe ? https://energia.rp.pl/atom/art38331961-orlen-podal-siedem-lokalizacji-malych-elektrowni-atomowych-w-polsceKraków Nowa Huta i Stawy Monowskie będą miały bezpośredni wpływ na naszą Wisełkę. Czy ktoś jest obeznany w tym temacie, by się wypowiedzieć czy będą one szkodzliwe dla naszej rzeki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Jak oni to wybudują to ja juz bede mial wyebane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Nie czytałem jaka specyfikacja ale z założenia,małe atomy" to poniżej 300MWe. W zależności jak ustawia obieg wody będzie zrzucana podgrzana woda mniej lub bardziej. Jak ktoś pyta o zrzuty podgrzanej wody i ich wpływ na eko to zawsze odsyłam do Połanca(1800MW). PS teraz już w zasadzie nie ma możliwości zrzutu nieprzefiltrowanych IZOTOPÓW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Tak będą wypuszczać podgrzaną wodę do kanału "ciepłej wody" i znów będzie eldorado w zimie już szykuje spławiki i rezerwuje miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Nie wiem czy było. Kolega Flammer zbiera na rabiane potokowce na odcinku spinningowym: https://zrzutka.pl/7hm4md Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez zeralda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 To jak? Bardziej boleń, czy bardziej szczupak za 5 dni? U mnie we wsi coś tam powoli zaczeło się pokazywać. Ostatnie spacery brzegiem rzeki przyniosły trochę typów miejscówek. Wyczaiłem kilka gniazd pasiastych ( jeszcze jakieś zostały). Łowić nie łowie, ale co się przynęt w pudełkach naukładam, kotwic na haki powymieniam itd. to moje. Nie wiem jak ja do tego listopada dojade... pz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Znak czasów, drzewiej wiślane ryby "zalatywały" teraz będą świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Dzisiaj wybór był tylko jeden...... Nie przez sentyment do normalnej wędki. Po prostu tak pizgało że nic lżejszego jak sicario mały kotlet nie chciało polecieć.Płytka zatoczka, woda ..............płytka jak to w płytkiej zatoczce, dodatkowo lekki prąd wsteczny. Żaden byk, ale z Wisły pierwszy w tym roku. pz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Panowie wisełja na w3 jaki ma stan i kolor bo podejrzewam ze raczej skoki gora dół i temat z majówka moze byc ciezki.Był ktos juz i zna temat jest zycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 post wyżej masz nawet fotke jaki ma kolor woda... życie jakieś też widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Kolor wody to moze byc rózny w zaleznosci gdzie fota ale ok skoro tak to juz sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Fota zrobiona w południe na W3 pomiędzy Niepołomicami a N. Brzeskiem. Woda od wczoraj stabilnie, dzień wcześniej spadła nagle i bardzo mocno. Nawet w miarę czysta, w zatoczkach zmącona od fal wywołanych wiatrem. Dzisiaj pizdziło tak że wydawało się że płynie pod prąd. Szukałem miejsc w których mogłem łowić z prądem,gumą bez obciążenia na offsecie. pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Dzieki za cenna odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Jakby ktoś się zastanawiał dlaczego na W3 taka mizeria to woda na płyciżnie ma 13stopni,.......ale w nurcie koło 8, wieczorem przy powierzchni 6. Listopad normalnie... Jak jutro deszczem przywali to tydzień z głowy. A co niektórzy takie ładne przyczepy przytargali nad wodę........ pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Dzis faktycznie mizeria ale jakies zycie widzialem małe kleniki kilka sztuk w klatkach przy brzegu, oznak ryb brak.Woda zimna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Woda dzisiaj bardzo brudna, teraz niesie sporo gałęzi i różnego badziewia. Coś tam brało;). pz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi