Piotr Boruch Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Panowie i jak Królowa daje... czy wszyscy już złożyli broń?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Królowa jak to Królowa, statnio foch.Ale życie tu i ówdzie widać.Dziś z rana kontrolna godzinka przed pracą niestety na zero.Ale liczę, że od niedzieli powalczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbull Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Koledzy, czy ktoś ma może dostęp do danych dot. zanieczyszczenia naszej królowej :-) Nie mogę w necie niczego aktualnego namierzyć. Wizualnie brudno jak kiedyś, ale zaciekawiło mnie to co pisaliście wcześniej o kiełżach i małżach, które się masowo pojawiły. Czy ktoś podałby jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Sprawdź http://www.gios.gov.pl/artykuly/podkategoria/109/Monitoring-jakosci-wod-powierzchniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 http://www.krakow.pios.gov.pl/publikacje/raporty/raport12/index.htm tu masz publikacje za 2012r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) panowie byłem wczoraj po spinningować w okolicach mostu Wandy.Kończymy łowienie a tu spływa łódeczka z trzema wędkarzami pytamy się czy coś złowili a te mendy pokazują nam siatkę z sumkiem 103 cm i mówią że większy się śpiął aż nas zatkało.Żałuję że nie zareagowałem ale łódeczkę ciągnął czarny Hillux Edytowane 12 Listopada 2014 przez bodzio0711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Teraz to już można im naskoczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Bodzio, można spisać nr rejestracyjne pływadła i zadzwonić do mundurowych.Ostatnio na krakowskiej Wiśle pojawia się coraz więcej buców łowiących świadomie sumy w okresie ochronnym. W maju i czerwcu widziałem wiecej gości chodzących za wąsem niż w okresie letnim,teraz moze być podobnie. Reagujmy. p.s. Ktoś (kolega @Spy?) kiedyś pisał chyba o jakimś gościu z czarnego Hiluxa,który beretował sumy w Krakowie Edytowane 12 Listopada 2014 przez Bluzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 panowie byłem wczoraj po spinningować w okolicach mostu Wandy.Kończymy łowienie a tu spływa łódeczka z trzema wędkarzami pytamy się czy coś złowili a te mendy pokazują nam siatkę z sumkiem 103 cm i mówią że większy się śpiął aż nas zatkało.Żałuję że nie zareagowałem ale łódeczkę ciągnął czarny HilluxBo to były BIEDAKI, a biedaki - bo tylko biedota jeździ takimi samochodzikami. ELYTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak widać na wiślańskich sumach można się dorobić samochodu za niezłą sumę PS. nie do wiary jak prawdziwe jest 'jak Cie widzą, tak Cię piszą' :-/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Trzeba było na policję dzwonić, pewnie i tak by nie przyjechali ale sumienie mielibyście czystsze. Edytowane 12 Listopada 2014 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Bo to były BIEDAKI, a biedaki - bo tylko biedota jeździ takimi samochodzikami. ELYTA Dzięki bo jeszcze dwa lata temu jeździłem takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zmiany na 2015:http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/29/wiadomosci/106459/pliki/zezwolenie_na_rok_2015.pdf Mamy widełki sandacza , od 60 do 80cm, max 1 sztuka na dobę Z ciekawych rzeczy jest jeszcze górny wymiar karpia (60cm), zakaz połowu na kulę wodną (tyczy się pewnie łowienia pstrągów po zarybieniach) oraz no-kill na Podgórkach (1 zbiornik). Tyle zmian ja zauważyłem, ktoś coś jeszcze? (chyba dodali nam z Tarnowa jakiś odcinek Raby, ale nie dam sobie ręki uciąć, że tak już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zmiany na 2015:http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/29/wiadomosci/106459/pliki/zezwolenie_na_rok_2015.pdf Mamy widełki sandacza , od 60 do 80cm, max 1 sztuka na dobę Z ciekawych rzeczy jest jeszcze górny wymiar karpia (60cm), zakaz połowu na kulę wodną (tyczy się pewnie łowienia pstrągów po zarybieniach) oraz no-kill na Podgórkach (1 zbiornik). Tyle zmian ja zauważyłem, ktoś coś jeszcze? (chyba dodali nam z Tarnowa jakiś odcinek Raby, ale nie dam sobie ręki uciąć, że tak już nie było.Lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 było by super gdyby większość zagrozonych gatunkow ryb z naszych wod miały takie limity i powyżej ilus cm tez zakaz. za kilka lat mogło by być fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Coś ruszyło betonowy świat. Jest iskierka nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dobre wieści Tylko mucha od 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Plus za sandacza, minus za obcego czyli karpia. Wyszło na zero. Utrzymanie zakazu spinningowania z łodzi wiosną i w nocy, oraz trollingu świadczy że beton trzyma się rewelacyjnie i tylko rzuca ochłapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Poniżej Łączan zakaz do maja czy całkowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Troll całkowicie, spin z łajby do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Ale chodzi mi o łowienie z brzegu na bani poniżej Łączan. "Na rzece Wiśle poniżej stopni wodnych Łączanyi Kościuszko oraz na rzece Krzeszówce w Parkuw Krzeszowicach zostały ustanowione obrębyochronne na których zabroniony jest połów rybi inne czynności szkodliwe, niestosowanie się dotego zakazu jest przestępstwem." Edytowane 23 Grudnia 2014 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 A to nie wim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 W końcu!!! God bless PZW Kraków jeszcze tylko zrobić zamkniete dla wędkarzy odcinki Wisły przemiennie przez kilka lat, w tym samym czasie konkretnie zarybiać i pilnować zeby nikt nie moczył tam kija i za kilka lat bedzie widac poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Beton, wreszcie, zaczyna pękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi