michcio Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 ale paskuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 A myślałem, że rekord miętusa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ale jaki fajny ma kolor z zimnej wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 150 euro powiadasz hmmm ja mam taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Hehe wierzcie lub nie dzis za pysk zlapalem suma. -4 C snieg po kolana, 6 grudnia Św Mikołaj:) Branie bylo zdecydowane , sandaczowe. W 1 sekuhdzie myslalem ze mam grubego zeda, ale pozniej juz bil po wedce i czuć bylo ze to sumek. Szybko bardzo go wyjalem. Jakim cudem wzial w otej porze roku nie wiem.Znajomi nadal stacje mają ustawione na sumy [emoji16] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Hehe wierzcie lub nie dzis za pysk zlapalem suma. -4 C snieg po kolana, 6 grudnia Św Mikołaj:) Branie bylo zdecydowane , sandaczowe. W 1 sekuhdzie myslalem ze mam grubego zeda, ale pozniej juz bil po wedce i czuć bylo ze to sumek. Szybko bardzo go wyjalem. Jakim cudem wzial w otej porze roku nie wiem. Bo to "zimny drań" był, wyskoczył na loda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Wiadomo, im bardziej terenowe auto, tym dalej trzeba iść po ciągnik Zestaw jest tak dobry jak jego najsłabsze ogniwo....najczęściej opony. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 ale paskuda sum też padkudny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Wygląda na to że u mnie we wsi sumy też jeszcze nie zimują, bo w pierwszym rzucie na mambę 15cm plus 35gr wywaliła spora ryba. Posiedziała trochę, w 2 odjazdach wybrała pół multika i spadła. Ołów wyglądał jakby go ktoś szlifierką potraktował, a guma cała. Potem na płytkim nie trafił w gumę która poderwałem przed zaczepem i się obraził i popłynoł niżej kaczki straszyć. Był też ładny leszcz za kapote i ładnie pocięte gumy. Wydawało się że w końcu coś może.... I jak woda nie podskoczy... Pustynia, no prawie bo śmieci brały spoko... Coś się niby działo, nawet coś urwałem ale zostało 20dni sezonu na 13 pudełek..... dwustronnych....... To na ciężko, bo na lekko nie liczę... Pz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Hehe daj troche z jednej strony pudla ????????????ja w weekend kolejngo zdjąlem, takiego pod 150cm. Bomba byla gruba. Na 12.5 cm canibala 20g glowce. Nie mam foty bo wyczepilem go we wodzie. Hak bezzadzior robi robote. Pyk i ryba odplywa. Pogoda była wysmienita w ogole. Postanowilem siedziec do oporu. Zlazlem chyba z 5-6 roznych miejscowek. Dolowilem jesscze sandacza niewielkiego. Uratowalem sezon. Bo jestem bez dotkniecia od 1 maja . Edytowane 12 Grudnia 2023 przez Tommy100 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Hehe daj troche z jednej strony pudlaok, tylko którego? Podesłać zdjęcia? Marudziłeś, marudziłeś i wymarudziłeś ryby w końcówce sezonu. pz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Heheh z tego zeby mi wedki do 35g nie polamalo przy zarzucie bo masz tam pewnie gumy co wielkoscia przypominają bobra Rok temu pamietam zlapales zeda na jakas imitacje rury od odkurzacza Hehe Szkoda ze nie wyholowales wąsa. Byłaby gruba fota na sniegu. Dzis juz po puszku nie ma aladu. Bedziesz musial przejsc z 35g na 70 g ???? Ja walcze do konca sezonu. Jakby Ci sie znudzila wioska to zapraszamy do nas na zakonczenie sezonu. W ogole to moglibysmy jakies prawdziwe zakonczsnie zorganizowac na głowkach i sie potluc na 3.5 metrowej wodzie. Jestem pewien ze z rana coś siądzie. Ja bardziej wieze w ten grudzien jak w cały rok. Edytowane 12 Grudnia 2023 przez Tommy100 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 W tym roku w Krakowie zlowilem 3 sandacze. Tylko jeden miarowy… no ale rozmiarami był zadowalający ???? 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruki Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Czy ja wiem? Dużo zależy od termiki i warunków hydro. Fakt, na suchara to był "średni" rok ale na streamera i nimfę nie można narzekać. P.S. ja z kolei odpuszczam w przyszłym roku Dunajec. Ryby niby dużo ale rozmiarami nie powalała Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka A jak ma być dobrze, skoro spłuczka do kibla działa cały rok? Dziś jadą metr w górę, metr w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 W tym roku w Krakowie zlowilem 3 sandacze. Tylko jeden miarowy… no ale rozmiarami był zadowalający ???? Piękna ryba, metr pękł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Michał , ty weź wrzuć tę potworę do stosownego wątku i napisz co i jak , bo aż z podziwu wyjść ciężko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Podziw bo ja robilem zdjecie ????????????????tak to by wygladal jak pistolet z komercji???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Teraz to już nie wiem kto ma większe zasługi prz tej rybie. Michał który sprowokował do brania, zacioł i skutecznie wyholował tego pasiastego na w sumie delikatnym jak na nasze warunki sprzęcie, czy Tommy co tą zajebistą fotkę pierd..... Jestem w rosterce, jakaś sonda uliczna by się przydała coby statystycznie temat ogarnąć. U mnie wody w......tj za dużo. Chociaż wynalazków co 70gr ołowiu spokojnie ogarnie przed kotletem mi nie brakuje(wiadomo w kaście), to jakoś tak sceptycznie patrzę na perspektywę złowienia czegokolwiek prucz śmieci. Taki kraj.... Pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Hehe prawo ulicy mowi jasno. Nie ma zdjecia , nie bylo ryby Ja bylem rano na W3. Idze idze z tą wodą. Złapać tam cos to musi nastąpić koniunkcja Jowisza z Saturnem. Rano mekong a jak odjezdzalem to polowy wody nie bylo. Smieci na brzegu obrzydliwe. Przydaolby sie skrzyknąć kiedys i cos posprzatac. Totalne bezrybie. Nawet nie otarlem sie o leszcza. Zreszta widac po wątku sandacze 2023. 3 strony raptem z czego polowa ryb to Malinabar polapal ???? Mam spreja czarnego w bagazniku jak zlowie jakiegos leszcza to mu paski dorysuje ????Jak to kiedys powiedzial K-Pon. Leszcz to sandacz PZW ???? A i leszcza zlowic dzis to nie takie proste. 5 lat daje góra i wedkarstwo rzeczne przejdzie do historii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Wygląda, ze w tym roku się mogą nie przydać, także Tommy to masz pierwsze 2 pudełka do wyboru;). Ciężko nie jest, z BM do 10Ogr i Rocktriba Jaksona latają spokojnie, nawet czasem zapas jest. Ot takie spokojne, jesienne łowienie. pz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Na Wiśle w Grudniu byłem tylko raz na godzinę i zaliczyłem jedno branie delikatne, dzisiaj postanowiłem że wyskoczę na chwilę bo śniegówka już prawie zeszła i w 30 minut złowiłem dwa Bolesławy pierwszy mniejsze drugi większy rzucałem jeszcze godzinę ale już nic, ale powyżej mnie z 30 metrów coś dobrze pogodniło rybki, obstawiam szczupaka ale nie chciało mi się łazić za nim bo pewnie skończyło by się to obcinką pozdro 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Dzisiaj nie dam rady jechać zarzucić ale warto bo chmury mówią że dzisiaj siądzie mega koń 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Pięknie nawet bez ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Dzisiaj nie dam rady jechać zarzucić ale warto bo chmury mówią że dzisiaj siądzie mega koń To szukając ryb, trzeba patrzeć w niebo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Tak, ja dzisiaj popatrzyłem było cudnie o zachodzie to pomyślałem że nad wodą też będzie cudnie. I było, tj. cudownie sp........ jedyne branie jakie miałem.... Pz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi