Paszczak007 Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Spółdzielnia Pracy Inwalidów " Daremny Trud" . Tyle w temacie zielonego po opadach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 U nas woda nawet spoko, z rybami gorzej. Zaczepy nadal w formie, biorą elegancko. Pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 31 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Sandacze ! Jazie ! Odradza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 (edytowane) Płynie zielsko płynie po Wiślanej krainie ... :/ Edytowane 3 Sierpnia 2024 przez Paszczak007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Dzisiaj płynie znowu, jechałem przez most na Brzeskiej w Niepołomicach. Nie wyglądało to ciekawie. Jak tak dalej pójdzie to z nudów kolejnego kasta dokupie.... pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Dzisiaj płynie znowu, jechałem przez most na Brzeskiej w Niepołomicach. Nie wyglądało to ciekawie. Jak tak dalej pójdzie to z nudów kolejnego kasta dokupie.... pzŻe korki w sensie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Że korki w sensie?Korki, korkami. Bardziej o zielsko mnie chodziło;).Co się człowiek nastawi na jakieś wieczorne łowienie( bo przez dzień robote trza haratać), to ...upa z tego wychodzi. Przynęt do urwania mam na 5 lat do przodu. Rotuje już kijami coby miały się okazje wykazać nad wodą. Ale w takim tempie to nie zdążę do końca roku przetestować tego już mam i mieć będę. pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Uwierz Mayou , zieleniny nie zabraknie do końca rotowania kijami i o jeden cast dużej.Powoli rozważam czy nie przenieść się nad fabrykę zieleniny. Robienie wciąż tego samego ,w ten sam sposób z nadzieją że przyniesie to inny efekt , jest definicją szaleństwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milczacy Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Panowie, a jak sytuacja dzisiaj wygląda (z zieleniną)? Jechałem przez most, ale jak już korek ruszył, to nie było czasu się rozglądać, bo jak tylko zwolniłem, to mnie otrąbili ci za mną... Gdzie ten naród tak się spieszy? Zdążyłem tylko zerknąć, że woda niska. A jak z czystością? Da radę dziś coś porzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Wczoraj wieczorem nie było żadnej zieleniny i woda do łowienia, ryby raz biorą raz nie, ręka mnie boli od holowania i już mi się nudzi powoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Pepe, dalej wąsate dziady straszysz po nocy na kleniowym sprzęcie do 20lb?. pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Nie, wąsy omijam choć wędkę zabieram jakiegoś dziada Dragona co by mi nie szkoda było jak by siadł jakiś gruby wąs głównie to klenie i bolenie się trafiają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 W Kanale Gliwickim to już tak zakwitło, że tony zdechłych ryb.6 ton wyłowionych, a ile popłynęło z nurtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Najważniejsze żeby nie wypłynęły na Odrze . Źle to wygląda wizerunkowo . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Odra , Dzierżno , Kanał Gliwicki ... Co dalej ? Wisełka , Czorsztyn , Dunajec , całe południe Polski , może rzeki Pomorza Mam dosyć ! Przelało się !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Wisełka wygląda jak by nawalony Spiderman wracał z ostrego melanżu. Nawalone zrywek , podwiązek i innych nici w poprzek i wzdłuż koryta . Jak rzucać ! Jak żyć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Taki krótki komentarz...https://youtu.be/3-IskXiOsQc?si=cGwc46G02BFhjMVK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 (edytowane) Byłem na gościnnych występach za sumem w sobotę .Woda do łowienia chociaż podniesiona i z dużym syfem .Trzasnąłem metrówkę w trolu i tyle było z mojego sobotniego wypadu … Ps .kilka 2 widzieliśmy .. ale miały nas w dupie Edytowane 12 Sierpnia 2024 przez sero1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Gatunek wymarly...ale jakims cudem zawital na wedke. Widzial ktos w ogole szczupaka na Wisle ostatnio ? To gorzej chyba niż sandacz... Byl silny nieprawdopodobnie. Nie moglem utrzymac go w rekach. Kotwiczki bezzadziorowe . Ocenilem go powyzej 80 na pewno Nie mialem stalki na farta mial wobler w nozyczkach. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Taki krótki komentarz...https://youtu.be/3-IskXiOsQc?si=cGwc46G02BFhjMVKje nie mam słów KUR… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Ech ta miłość polsko ukraińska . Łowiłem sobie dzisiaj przy akompaniamencie wyzwisk i bluzgów , porównywania Polaków do Putina a tych z kolei do pań lekkich obyczajów. Po chwilach dłuższych przeszło do wychwalania Bandery i hanjlowania . Wszystko przy pokazujących się boleniach opodal wysepki na W3. Gdyby to były łebki ok, ale dorośli ludzie w okolicach 40tki. Od ekipy balangującej na wyspie przekazuje wszem i wobec iż dziękują że Polski Pan zrobił im grilla.Że też Przewóz nie puścił wody w trybie awaryjnym ...Coś sumki nie cmokają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Trzeba było się zapytać po jakiego uja siedzi w Polsce zamiast walczyć za swój kraj bandersyn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 PePe, jeden chłop, 4 kobitki . Ty wiesz co by się tam działo ? Myślałem o wyjaśnieniu sytuacji ale perspektywa art.156 KK jakoś mnie nie satysfakcjonuje. Przyznam szczerze , rożne scenariusze były brane po uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Z jednym chłopem to byś dał radę ale obskoczyć 4 kobitki w Twoim wieku to słabo to widzę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Jak najdzie ochota to pies nawet 4 jeże wyłomota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi