Sandre Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) To zazdrość przez nas przemawia Jaro:) Chłop połowił to i ja chce ... jutro jadę ... z kolegami;) Edytowane 2 Maja 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To zazdrość przez nas przemawia Jaro:) Chłop połowił to i ja chce ... jutro jadę ... z kolegami;) O ! i bardzo dobrze , czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Każdy ma swój pogląd w danym temacie. Żeby nie było to tak na poważnie śmigam nad Rożnów bo lubię popływać. Bolków raczej nie łowie, bo nie mam czasu, za dużo tych pasji. Jak zwykle racja jest po każdej z możliwych stron. Wiadomo że "burdeliki" zna każdy (jestem zdecydowanym przeciwnikiem zamazywania fot i robienia jakichś szczególnych tajemnic, ale w tym akurat wypadku miejsce można określić z dokładnością do dwóch metrów .. i moim zamysłem było zwrócenie uwagi, że kolega sam sobie troszkę strzela w kolano ... bo pokazał że rybka w danym czasie bierze ... pokazał gdzie bierze ... i w nic tym złego ... ale może wywołać złe skutki dla jego samego wszystko to bez spinania pośladków na luziku bez uszczypliwości tyle ... Edytowane 2 Maja 2015 przez Sandre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Moi drodzy, Moi miliCelem tego filmiku jest propagowanie c&r. Na przewozie bywam najczesciej, codziennie jest obligowany jak "tomex", nie jest niespodzianka ze cos mozna trafic (jak pod kazdym zaporowym burdelem). Licze na to, ze moze moja postawa pokaze, ze warto ryby wypuszczac, bo mozna je ponownie spotkac. Jesli sadzicie, ze ustawi sie tam kolejka po mieso to zapraszam - gwarantuje, ze byle frajer nie polowi.Tak wiec prosilbym o nie stwierdzanie, ze nie mysle w tym co robie, ta woda jest tak przeorana ze trzeba stanac na nosie by miec jakies efektyI nie popadajmy w skrajnosc, prosze ;-) nie kazdy miesiarz wie, jak bolenie lowic, a sami wiemy jak to z nimi jestZ krakowskim pozdrowieniem Edytowane 3 Maja 2015 przez Dadi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanus Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Moi drodzy, Moi mili Celem tego filmiku jest propagowanie c&r. Na przewozie bywam najczesciej, codziennie jest obligowany jak "tomex" Tak wiec prosilbym o nie stwierdzanie, ze nie mysle w tym co robie, ta woda jest tak przeorana ze trzeba stanac na nosie by miec jakies efekty I nie popadajmy w skrajnosc, prosze ;-) nie kazdy miesiarz wie, jak bolenie lowic, a sami wiemy jak to z nimi jest Z krakowskim pozdrowieniemDadi - naprawdę chodzi tylko o bolenie - niestety zbyt częste wypuszczanie jednak im szkodzi. Sam tam nie bywam - za dużo ludzi .Dla stałych bywalców i ryb robi jednak różnice czy zagląda tam tylko pół Krakowa czy pół Małopolski i Śląska . Nie obrażaj się, to naprawdę nic osobistego - to tylko biznes.A tak nawiasem mówiąc to mimo, że teraz mieszkam w Krakowie - też z Huty jestem. Do zobaczenia nad woda. Edytowane 3 Maja 2015 przez romanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Spokojnie Panowie po tygodniu nawet tam, nikt ich nie zlowi bo się troszkę nauczą co jest sztuczne a co prawdziwe. Ale ludzie zawsze tam byli. Dadi łów, wypuszczaj i pilnuj by innym nie smakowały. Przyjade tam w tygodniu do zobaczenia. Na razie San Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Żeby nie było to tak na poważnie śmigam nad Rożnów bo lubię popływać.Darek napisz jakie efekty dało rożnowskie otwarcie Edytowane 3 Maja 2015 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Jestem na jednym z kurwidołków i pan w secie moro zgodnie z regulaminem ładuje w siatkę juz kolejnego bolka. Gdzie jest ten propagator c&r który miał stać na straży C&R ??!Tak wogole pierwszy raz widze spinningiste z tunelem do przechowywania ryb...chłop sie nastawił na grube "branie" Edytowane 3 Maja 2015 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 dobrze że są takie miejsca przynajmniej większość hołoty się tam zbiera i mam spokój na bardziej dzikich odcinkach Wisły bez patologii określenie może i mocne ale takie są moje odczucia po wizycie w takim miejscu graty dadi fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Elo melo!Dzieje się coś w Wisełce? Byłem wczoraj w centrum na 1,5h, ale bez efektu, chociaż jakieś grube ryby się pokazywały w środku koryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dzisiejszy poranek na okołokrakowskiej Wiśle. Woda podniesiona, niosąca masę patyków i traw. Brak jakiejkolwiek aktywności ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 To słabiutko :/ Wie ktoś moze jak Raba wyglada po opadach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 w Rabie nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Elo melo!Dzieje się coś w Wisełce? Byłem wczoraj w centrum na 1,5h, ale bez efektu, chociaż jakieś grube ryby się pokazywały w środku koryta. Te grube ryby to leszcze miło popatrzeć jak się łopaty trą przy brzegu przedwczoraj wybrałem się za boleniem i jeden ponad 50 ledwo chuderlak się trafił już na odchodne, poza tym baaardzo słabo ryby nie widać...Czyżby jeszcze zimna woda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Albo pustynia wiślana ?? Można odetchnąć błotne ryby jeszcze są! Nawet dzieci karasie dzisiaj połowiły na kanale w Hucie. A woda faktycznie błooto na Wiśle bo jutro myślałem za bolkiem wyskoczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wczoraj na bagrach widziałem jak metrowy szczupły wyskoczył z wody i złapał jaskółkę bez kitu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wczoraj na bagrach widziałem jak metrowy szczupły wyskoczył z wody i złapał jaskółkę bez kitu:)Kurna te dopalacze coraz silniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wczoraj na bagrach widziałem jak metrowy szczupły wyskoczył z wody i złapał jaskółkę bez kitu:) Rozumiem, jaskółka latała nad bagrami, to możliwe ale szczupak metrowy ... w Krk .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Lepiej nie mów w którym miejscu ten szczupak, żywców w sklepach zabraknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dzisiaj w Rabie słabiutko...Kropki żarły muchy i za nic sobie miały cudnej urody woblerki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Łowiłeś na no-kill'u na spinna? bo poniżej nie ma pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Na no killu tylko ościeniem bezzadziorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 jeszcze jest no-kill tarnowski, ale trochę poczekamy zanim populacja preferowanych drapieżnych gatunków wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 9 Maja 2015 przez Elton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Stary jak boga kocham jaskolki po deszczu lataly kilka cm nad woda sam w szoku bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi