Skocz do zawartości

Wody w okolicach Krakowa

dawid_

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ma swój pogląd w danym temacie. Żeby nie było to tak na poważnie śmigam nad Rożnów bo lubię popływać. Bolków raczej nie łowie, bo nie mam czasu, za dużo tych pasji. Jak zwykle racja jest po każdej z możliwych stron. Wiadomo że "burdeliki" zna każdy (jestem zdecydowanym przeciwnikiem zamazywania fot i robienia jakichś szczególnych tajemnic, ale w tym akurat wypadku miejsce można określić z dokładnością do dwóch metrów ..  i moim zamysłem było zwrócenie uwagi, że kolega sam sobie troszkę strzela w kolano ...  bo pokazał że rybka w danym czasie bierze ... pokazał gdzie bierze ...  i w nic tym złego ... ale może wywołać złe skutki dla jego samego :) wszystko to bez spinania pośladków na luziku bez uszczypliwości :) tyle ... 

Edytowane przez Sandre
  • Like 1

Moi drodzy, Moi mili

Celem tego filmiku jest propagowanie c&r. Na przewozie bywam najczesciej, codziennie jest obligowany jak "tomex", nie jest niespodzianka ze cos mozna trafic (jak pod kazdym zaporowym burdelem). Licze na to, ze moze moja postawa pokaze, ze warto ryby wypuszczac, bo mozna je ponownie spotkac. Jesli sadzicie, ze ustawi sie tam kolejka po mieso to zapraszam - gwarantuje, ze byle frajer nie polowi.

Tak wiec prosilbym o nie stwierdzanie, ze nie mysle w tym co robie, ta woda jest tak przeorana ze trzeba stanac na nosie by miec jakies efekty

I nie popadajmy w skrajnosc, prosze ;-) nie kazdy miesiarz wie, jak bolenie lowic, a sami wiemy jak to z nimi jest

Z krakowskim pozdrowieniem

Edytowane przez Dadi
  • Like 2

Moi drodzy, Moi mili

Celem tego filmiku jest propagowanie c&r. Na przewozie bywam najczesciej, codziennie jest obligowany jak "tomex"

Tak wiec prosilbym o nie stwierdzanie, ze nie mysle w tym co robie, ta woda jest tak przeorana ze trzeba stanac na nosie by miec jakies efekty

I nie popadajmy w skrajnosc, prosze ;-) nie kazdy miesiarz wie, jak bolenie lowic, a sami wiemy jak to z nimi jest

Z krakowskim pozdrowieniem

Dadi -  naprawdę chodzi  tylko o bolenie - niestety zbyt  częste wypuszczanie jednak im szkodzi. Sam tam nie bywam - za dużo ludzi .Dla stałych bywalców i ryb robi jednak różnice czy zagląda tam  tylko pół Krakowa  czy pół Małopolski i Śląska . Nie obrażaj się, to naprawdę nic osobistego - to tylko biznes.

A tak nawiasem mówiąc to mimo, że teraz mieszkam w  Krakowie - też z Huty jestem. :)

Do zobaczenia nad woda.

Edytowane przez romanus

Spokojnie Panowie po tygodniu nawet tam, nikt ich nie zlowi bo się troszkę nauczą co jest sztuczne a co prawdziwe. Ale ludzie zawsze tam byli. Dadi łów, wypuszczaj i pilnuj by innym nie smakowały. Przyjade tam w tygodniu do zobaczenia. Na razie San :rolleyes:

Jestem na jednym z kurwidołków i pan w secie moro zgodnie z regulaminem ładuje w siatkę juz kolejnego bolka. Gdzie jest ten propagator c&r który miał stać na straży C&R ??!

Tak wogole pierwszy raz widze spinningiste z tunelem do przechowywania ryb...chłop sie nastawił na grube "branie"

Edytowane przez Gobio Gobio

Elo melo!

Dzieje się coś w Wisełce? 

Byłem wczoraj w centrum na 1,5h, ale bez efektu, chociaż jakieś grube ryby się pokazywały w środku koryta.

Te grube ryby to leszcze miło popatrzeć jak się łopaty trą przy brzegu :) przedwczoraj wybrałem się za boleniem i jeden ponad 50 ledwo chuderlak się trafił już na odchodne, poza tym baaardzo słabo ryby nie widać...

Czyżby jeszcze zimna woda???