ZAN KR Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Rozumiem, jaskółka latała nad bagrami, to możliwe ale szczupak metrowy ... w Krk .... Prędzej uwierzę w szczupaki polujące na jeżyki niż w szczupaki na metr w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dziś nad pewną wodą w okolicach Krk zanotowalem 2 ciekawostki: 1. filety z okonia poukładane na brzegu w kilku miejscach - ktoś sobie przygotował aby się zaśmierdziały idealnie na sandacza 2. łebków którzy jak mnie zobaczyli spakowali torbe z okoniami i dali nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dzisiaj kilkadziesiat spadów na Thrilla ale jeden wyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 A mój Thrill dzisiaj poszybował odstrzelony w odmęty Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Gdzie te łebki z okoniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Podkrakowskie Centrum Kłusownictwa - łowisko MZW - Cholerzyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dziś nad pewną wodą w okolicach Krk zanotowalem 2 ciekawostki: 1. filety z okonia poukładane na brzegu w kilku miejscach - ktoś sobie przygotował aby się zaśmierdziały idealnie na sandacza 2. łebków którzy jak mnie zobaczyli spakowali torbe z okoniami i dali nogęCzego się wystraszyli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Czego się wystraszyli ??? nie wiem, napewno mieli zezwolenia wypełnione, wszystkie okonki i wzdręgi w worze miarowe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Teraz to normalka .. Jak chodzę z GoPro na czole boją się przy mnie stać ludzie .. A patrzą się jak na robota .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Parę dobrych lat temu jak PSR śmigał Nivą a ja miałem podobną terenówkę i na rybki śmigałem z kumplem ubrani w polski mundur wiele razy byliśmy świadkami ucieczek znad wody, wypuszczania ryb z siatek, porzucania sprzętu. Jeden koleś nawet wskoczył do rzeki i przepłynął na drugi brzeg zostawiając traktor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Parę dobrych lat temu jak PSR śmigał Nivą a ja miałem podobną terenówkę i na rybki śmigałem z kumplem ubrani w polski mundur wiele razy byliśmy świadkami ucieczek znad wody, wypuszczania ryb z siatek, porzucania sprzętu. Jeden koleś nawet wskoczył do rzeki i przepłynął na drugi brzeg zostawiając traktor Może zainwestuje w Jimmego:) Podjezdzając na Przewóz rzeka wyglądałaby jak kąpielisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jakbyś często wpadał to może wyszkoliłbyś nowego mistrza olimpijskiego w pływaniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zachodząc od działek byłaby szansa na nowego Phelpsa,a dojazd terenówką z drugiej strony to od razu sztafeta Boltów;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jak mówimy o działkach to ma ktoś z Was klucz bo ja swój pożyczyłem znajomemu wędkarzowi by sobie dorobił i nie widziałem go od 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 I tak " kształcą się " przyszli mistrzowie olimpijscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Koledzy jak wyglada sprawa oplat z tym cholerzynem bo niebwidze tego w spisie wod a bagryvzamkniete w w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Cholerzynem opiekuję się MZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Cholerzynem opiekuję się MZW. Opiekuję Posiada w swoich wodach. Możesz dniówke za 20zl kupić online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Co tam plywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dużo pływa tam okoni (sporo fajnych garbów) i sandacze ,zazwyczaj niewielkie choć są fajne zedy.Ponadto bardzo dużo jest sumów,okazjonalnie szczupaki i tęczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 W lecie plażowicze Tęczaków nie zanotowałem. Dużo okoni, wzdręgi i sandaczyki. Sumy też są. Jakby coś to pisz na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dziś na przewozie bylo tak...brakło wody bo elektrownia wyłączyła obie turbiny. ryby zostały w kałużach lub wprost na kamieniach, bolenie takie po 70 taplały się w kałuzach, masakra, dobrze że było dwóch takich kto wrzucął ten dobytek z powrotem do wody. Znalazłem wprawdzie przy tym parę przynęt i dowiedziałem się że w wiśle są miętusy, a bolenie pod metr to wcale nie mrzonka ale pozostał pełen niesmak jak zażadza się wodą na elektrowni. trwało to koło godziny poczym woda znowu ruszyła ale ja spakowałem się i pojechałem na Dąbie..nie chciałem na to patrzeć zeby 21 wieku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi