Mekamil Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Sprzedam kilka spinningów mojego autorstwa, używane, w bardzo dobrym stanie, zwykle raz-dwa nad wodą dla testów. 1. 3,15 m i 2-8 g wyrzutu na długiej, dobrze ładującej wklejce. Świetny kijek pod dalsze łowienie na małe smużaki. Dolnik Phenix SP962UL, przedłużony o 12 cm. Uchwyt Fuji, przelotki kopie Fuji AT. Długość od środka stopki kołowrotka 37 cm, waga 117 g. Na szczycie omotka 'świecąca w ciemności'. Cena 350 zł + wysyłka 30 zł 2. Podobny, 3,15 m i 2-8 g, tylko z nieco delikatniejszą, ale szybszą wklejką. Ten bardziej pod jigi i inne paproszki. Dolnik Phenix SP962UL, przedłużony o 12 cm. Uchwyt Fuji, przelotki Fuji Alconite + kopie Fuji MKG na szczycie. Długość od środka stopki kołowrotka 42 cm, waga 135 g. Na szczycie fluo omotka. Cena 350 zł + wysyłka 30 zł 2. Dwa identycznie króciaki 1,7 m o wyrzucie 1-5 g (realnie, więc na 'sklepowe' to będzie jakieś 0,1-2,5 g ). Ważą po 45 g, a od środka stopki 17 cm. Warto! Cena 250 zł/szt. + wysyłka 20 zł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca przez Koincydencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Te króciaki szybkie są? Preferuję xfast pod jaskółki. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Każdy ma inną definicję xfasta, biorąc pod uwagę, jak szybko stają do pionu to szybkie, jeśli biorąc pod uwagę, jak są sztywne to nie ugina się sam tip, a co najmniej do połowy szczytówki przy wymachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca A jakiś króciak pełny z pazurem taki 140-160cm na małe ciurki do wobków 2-5g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Jeśli może być 1,25 m to chętnie uzbroję Ci coś, co jakiś czas temu kupiłem, ale jak do tej pory nie miałem czasu ani weny, żeby uzbroić i przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Te króciaki z pozycji nr 3. podpisanej jako druga 2. są oczywiście dwuczęściowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson78 Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Witam.jestem zainteresowany kijkiem z pozycji pierwszej.Jeśli to możliwe proszę podesłać mi fotki tego kijka pod obciązeniem powiedzmy 200g.dzięki.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson78 Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Hallo,hallo jest tam kto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi