popper Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Zauważyłem 2 przypadkihttps://photos.app.goo.gl/Moi8MfB4ayYxruPh9 Kolejna rzecz.W wersji mobilnej zakładka pokazuje podświetlenie (jest coś nowego) podczas gdy po wejściu w zakłaskę brak jest podświetlenia tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ObraFM Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca A u mnie same zera w kolumnie ilość odsłon i odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Tak, coś się dzieje dziwnego, już zgłoszone informatykom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca ... coś takiego zgłaszałem w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Kolejna rzecz.W wersji mobilnej zakładka pokazuje podświetlenie (jest coś nowego) podczas gdy po wejściu w zakładkę brak jest podświetlenia tematu Mam to samo do teraz w wersji mobilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Dziś mi się zdublował post ale tylko 2 razy Wiem, że ostatnio był taki problemik ze spamującymi botami i być może został dodany jakiś filtr/system antyspamowy na poziomie serwera, w apce tapatalk jest dość mocno wyżyłowany czas na odpowiedź serwera i prawdopodobnie przy request do serwera nie ma zwrotki 200 do czasu release z tyt działania filtra co powoduje timeout i ponowne wysłanie request stąd duble. Nie wiem tak gdybam, ale może to być prawdopodobne. Jeśli tak jest to zrobiłbym recaptcha od google na poziomie formularza rejestracji i wyłaczyłbym ten antyspam po stronie serwera, to powinno rozwiązać problem. Edytowane 4 Lipca przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Dodatkowo - być może jedno z drugim jest powiązane - nie dostaję maili z informacją o nowych wpisach w obserwowanych przeze mnie postach. Co np. ma znaczenie w przypadku wystawionego postu sprzedażowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca A u mnie w ogóle nie aktualizuje wątków z najnowszymi wpisami w wersji na kompa, bo takiej używam głównie. W ogólnym menu mam widok ostatniego wpisu w danym dziale, po wejściu wszystko jest odznaczone jako przeczytane i temat z najnowszym wpisem jest gdzieś dalej, gdzie pozostał wcześniej. Trochę zawile tłumaczę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Ja rozumiem, bo też tak mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 4 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca A u mnie w ogóle nie aktualizuje wątków z najnowszymi wpisami w wersji na kompa, bo takiej używam głównie. W ogólnym menu mam widok ostatniego wpisu w danym dziale, po wejściu wszystko jest odznaczone jako przeczytane i temat z najnowszym wpisem jest gdzieś dalej, gdzie pozostał wcześniej. Trochę zawile tłumaczę ...Też mam już niezły burdel. Niczego nowego nie podświetla albo serwuje mi stare wątki z podświetleniem, jako nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca U mnie to samo. Rozpierducha w biały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Ktoś coś z tym działa bo straszny ,, bandżaj ,, się zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca U mnie na kompie, "zbiesił" się dział "Szwecja" Jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca U mnie też jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca U mnie też jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca U mnie pokazuje że są nowe wiadomości wchodzę w dział a tam posty oznaczone że są przeczytane. Jak chce coś napisać dostaje informacje ,, error ,, itp ale jak wyjdę i wejdę jeszcze raz okazuje się że wiadomość została dodana jak powtórzę to wychodzi mi to co koledze wyżej czyli 2x napisany post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca (edytowane) U mnie na kompie, "zbiesił" się dział "Szwecja" Jak u Was?U mnie praktycznie wszystkie działy są w rozsypce. Korzystanie z Forum w tej postaci zaczyna być wyzwaniem. Edytowane 5 Lipca przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xnt@ Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Słabo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Dalej macie chaos na jerku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniak Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Dalej macie chaos na jerku? Tak, jest problem ze śledzeniem nowych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca U mnie chyba tylko KUPIĘ działa poprawnie - reszta w totalnej rozsypce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Nic się nie zmieniło, wszystko jest rozsypane bez ładu i składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokosz Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Tak, jest problem ze śledzeniem nowych postów. Jest problem ze śledzeniem nowych, i starych wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca czy kogoś interesuje fakt że strona się rozsypuje i nie daje się z niej korzystać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca jest problem z wersja "pełna" wersja mobilna działa. Bedziemy wdrazac rozwiazanie kompleksowe i systemowe - po prostu wymieniamy cale oprogramowanie forum na nowa wersje tzw. migracja. Forum otrztma nowa szate graficzna i nowe funkcjonalnosci. Prace jyz trwaja. Namawiam wszystkich zeby z tej okazji upewnili sie ze pamietaja swoj adres email i haslo do logowania na jerkbaicie bo po migracji moze byc potrzeba wprowadzenia ich ponownie do przegladarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Zauważyłem 2 przypadki
https://photos.app.goo.gl/Moi8MfB4ayYxruPh9
Kolejna rzecz.
W wersji mobilnej zakładka pokazuje podświetlenie (jest coś nowego) podczas gdy po wejściu w zakłaskę brak jest podświetlenia tematu
49 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi