Skocz do zawartości
  • 0

Niekontrolowane powielanie postów?

popper

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dziś mi się zdublował post ale tylko 2 razy :) Wiem, że ostatnio był taki problemik ze spamującymi botami i być może został dodany jakiś filtr/system antyspamowy na poziomie serwera, w apce tapatalk jest dość mocno wyżyłowany czas na odpowiedź serwera i prawdopodobnie przy request do serwera nie ma zwrotki 200 do czasu release z tyt działania filtra co powoduje timeout i ponowne wysłanie request stąd duble. Nie wiem tak gdybam, ale może to być prawdopodobne. Jeśli tak jest to zrobiłbym recaptcha od google na poziomie formularza rejestracji i wyłaczyłbym ten antyspam po stronie serwera, to powinno rozwiązać problem.

Edytowane przez Sławek.Sobolewski

• 0

A u mnie w ogóle nie aktualizuje wątków z najnowszymi wpisami w wersji na kompa, bo takiej używam głównie. W ogólnym menu mam widok ostatniego wpisu w danym dziale, po wejściu wszystko jest odznaczone jako przeczytane i temat z najnowszym wpisem jest gdzieś dalej, gdzie pozostał wcześniej. Trochę zawile tłumaczę ...

• Like 1

• 0

A u mnie w ogóle nie aktualizuje wątków z najnowszymi wpisami w wersji na kompa, bo takiej używam głównie. W ogólnym menu mam widok ostatniego wpisu w danym dziale, po wejściu wszystko jest odznaczone jako przeczytane i temat z najnowszym wpisem jest gdzieś dalej, gdzie pozostał wcześniej. Trochę zawile tłumaczę ...

Też mam już niezły burdel. Niczego nowego nie podświetla albo serwuje mi stare wątki z podświetleniem, jako nowe :lol:  :lol:  :lol:

• 0

U mnie pokazuje że są nowe wiadomości wchodzę w dział a tam posty oznaczone że są przeczytane. Jak chce coś napisać dostaje informacje ,, error ,, itp ale jak wyjdę i wejdę jeszcze raz okazuje się że wiadomość została dodana jak powtórzę to wychodzi mi to co koledze wyżej czyli 2x napisany post.

• 0

jest problem z wersja "pełna" wersja mobilna działa. Bedziemy wdrazac rozwiazanie kompleksowe i systemowe - po prostu wymieniamy cale oprogramowanie forum na nowa wersje tzw. migracja. Forum otrztma nowa szate graficzna i nowe funkcjonalnosci. Prace jyz trwaja. Namawiam wszystkich zeby z tej okazji upewnili sie ze pamietaja swoj adres email i haslo do logowania na jerkbaicie bo po migracji moze byc potrzeba wprowadzenia ich ponownie do przegladarki.