popper Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Zauważyłem 2 przypadkihttps://photos.app.goo.gl/Moi8MfB4ayYxruPh9 Kolejna rzecz.W wersji mobilnej zakładka pokazuje podświetlenie (jest coś nowego) podczas gdy po wejściu w zakłaskę brak jest podświetlenia tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca jest problem z wersja "pełna" wersja mobilna działa. Bedziemy wdrazac rozwiazanie kompleksowe i systemowe - po prostu wymieniamy cale oprogramowanie forum na nowa wersje tzw. migracja. Forum otrztyma nowa szate graficzna i nowe funkcjonalnosci. Prace juz trwaja. Namawiam wszystkich zeby z tej okazji upewnili sie ze pamietaja swoj adres email i haslo do logowania na jerkbaicie bo po migracji moze byc potrzeba wprowadzenia ich ponownie do przegladarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Pawle.Ja to mam naxwersji mobilnej. Coś jakby się poprawia ale nieznacznie.Najsprawniej, to chyba giełda działa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vako Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca jest problem z wersja "pełna" wersja mobilna działa. Będziemy wdrażać rozwiązanie kompleksowe i systemowe - po prostu wymieniamy cale oprogramowanie forum na nowa wersje tzw. migracja. Forum otrzyma nowa szatę graficzna i nowe funkcjonalności. Prace już trwają. Namawiam wszystkich żeby z tej okazji upewnili się ze pamiętają swój adres e mail i hasło do logowania na Jerkbaicie, bo po migracji może być potrzeba wprowadzenia ich ponownie do przeglądarki.Uff..... A już się bałem, że był tu jakiś włam. Ostatnio często pojawiają się tu dziwaczne tematy i posty jeszcze dziwniejszych osób. co do wszystkich objawów to potwierdzam, występują i u mnie. Rada: jeśli piszesz posta i nie chcesz by był on powielony wielokrotnie, to po jednokrotnym wciśnięciu klawisza ENTER, należy odświeżyć stronę za pomocą strzałki w przeglądarce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Jest nadal, nie widzę swoich postów, wszedłem z innej przeglądarki a tam litania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca jest problem z wersja "pełna" wersja mobilna działa. Bedziemy wdrazac rozwiazanie kompleksowe i systemowe - po prostu wymieniamy cale oprogramowanie forum na nowa wersje tzw. migracja. Forum otrztyma nowa szate graficzna i nowe funkcjonalnosci. Prace juz trwaja. Namawiam wszystkich zeby z tej okazji upewnili sie ze pamietaja swoj adres email i haslo do logowania na jerkbaicie bo po migracji moze byc potrzeba wprowadzenia ich ponownie do przegladarki.To świetna informacja, nareszcie doganiamy Zachód: Gryfino, Mieszkowice, Rzepin! Tak już na poważnie, trzymam kciuki żeby udało Wam się to bezkolozyjnie przenieść.Wyświetlanie, a w zasadzie niewyświetlanie nowej zawartości, to jakaś czasowy bug migracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Myślałem że to coś u mnie strona szwankuje a to szerszy problem. Nowa zawartość nie jest odświeżana, posty z działu motorowodnego są na giełdzie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Mobilna też mocno szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Mobilna też mocno szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Przynajmniej jest informacja od Friko że coś działają stąd ten ,, bandżaj ,, My wędkarze jesteśmy cierpliwi więc czekamy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Niestety mamy problem z serwerem, staramy sie go rozwiazac od kilku dni z firma ktora dostarcza nam usluge, ale nie idzie to tak sprawnie jak bysmy chcieli przepraszam wszystkich za te klopoty, moge tylko napisac ze robimy co jestesmy w stanie zeby forum dzialalo prawidlowo ale obawiam sie ze moze to jeszcze potrwac 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Żona mnie wczoraj pyta, czy coś sie stało albo mnie na forum zablokowali czy co ... Bo zawsze kiedy brałem telefon do ręki to pierwsze był JB.A od kilku dni tel leży i nawet na niego nie spoglądam:) Tak że mam mały detoks od telefony:))) Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca (edytowane) No i daje wyślij... Nie m9zna opublikować...daje drugi raz ... to samo.Odpuszczam ... A tu po chwili 2x post wskoczył Edytowane 16 Lipca przez Archanioł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Wydaje się, że forum wróciło do normy/formy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Nareszcie wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca jak w normie, to wstawiaj zdjęcia ostatnich zdobyczy.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca D????kładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Giełda motorowodne nie działa. Chyba coś znowu zaczyna sie chrzanić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Co konkretnie?u mnie zdaje się wszystko jest w porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Jano popatrz na datę postów kiedy był problem ???? od kilkunastu dni jest tak jak trzeba ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Giełda motorowodne nie działa. Chyba coś znowu zaczyna sie chrzanićNo właśnie Jano popatrzył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca U mnie zamiast postów z giełdy wyswietla posty z działu motorowodne i stało się to nagle. Na bieżąco przeglądam giełdę motorowodne i od razu wypatrzyłem błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thomas-xXx Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Ja ani na kompie ani na telefonie nie mam zadnych aktualizacji, statusu, nowych postów nic. Wszystko raz przeczytane innym wszystko do przeczytania i sprawdzane na 3 różnych przeglądarkach i dwóch systemach operacyjnych. Najlepiej działa Safari ale tylko na MacBook, na iPhone padaka totalna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziolkow Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Powinno pomóc wyczyszczenie plików cookies tzw. ciasteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thomas-xXx Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Powinno pomóc wyczyszczenie plików cookies tzw. ciasteczek.Testowane, przekopalem ustawienia porty etc … nastepna proba tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Zauważyłem 2 przypadki
https://photos.app.goo.gl/Moi8MfB4ayYxruPh9
Kolejna rzecz.
W wersji mobilnej zakładka pokazuje podświetlenie (jest coś nowego) podczas gdy po wejściu w zakłaskę brak jest podświetlenia tematu
49 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi