Sailfish Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Może administratorzy mi wybaczą. Z racji "przejściowych, chwilowych" na forum i braku możliwości otwarcia wątku "Szwecja" pozwalam sobie napisać mój post jeszcze raz w tym miejscu. Poszukuję kompana do współdzielenia łódki i domku w południowej Szwecji w okresie od 30 sierpnia do 6 września (7 dni). Główny poławiany gatunek to sandacz. Jestem tam od 11 sierpnia do 15 września. Jezioro jest mi bardzo dobrze znane ( to mój 21 wyjazd). Dojazd własnym samochodem lub odbieram z pobliskiego lotniska ( 43km ) na które przylatują samoloty z Gdańska.Oczywiście w ostatni dzień odwożę na lotnisko. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalik Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca O wyprawach z Sailfish krążą legendy - POLECAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca O wyprawach z Sailfish krążą legendy - pozytywne czy negatywne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi