Filip14 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Cześć,posiadam 121 szt gazet, głównie WŚ oraz WW, roczniki 2009-2016 z przewagą 2012-2016 (14 szt WMH), 95% stan bardzo dobry z okładką. Nie mam pojęcia ile za to wołać i gdzie to wystawić.Byłbym bardzo wdzięczny za możliwość wyceny.Gdyby był ktoś zainteresowany zapraszam do kontaktu na pw, podeśle rozpiskę i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Za koszt wysyłki może ktoś od Ciebie to zabierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca A skąd jest kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Przy ich czytaniu nie wiadomo czy ma się łza w oku kręcić, czy człek ma się wqurwiać jak to drzewiej bywało, kiedy przyzwoicie woda w rzekach płynęła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Za koszt wysyłki może ktoś od Ciebie to zabierze...U mnie parę lat temu zdecydowanie starsze i większa kolekcja poszła do kosza, bo nawet za wysyłkę nie było chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 9 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca A skąd jest kolegaKraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca (edytowane) U mnie parę lat temu zdecydowanie starsze i większa kolekcja poszła do kosza, bo nawet za wysyłkę nie było chętnych. Szkoda i to bardzo. Tym bardziej, że o słowo napisane przez człowieka zaczyna być coraz trudniej niestety. Edytowane 9 Lipca przez S.N. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Dziwi mnie podejście forumowiczów i brak zainteresowania literaturą.Woblery kolekcjonuje sporo osób, a słowo pisane jest przynajmniej równie wdzięcznym obiektem do zbierania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Słowo pisane w reklamowym tabloidzie WW? To może zacznę kolekcjonować to, codziennie wyrzucam ze skrzynki na listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca (edytowane) Słowo pisane w reklamowym tabloidzie WW? To może zacznę kolekcjonować to, codziennie wyrzucam ze skrzynki na listy? Chodziło o numery zdecydowanie starsze niż z 2009 roku. Czasopisma z tamtych czasów, poza reklamami, miały swoją merytoryczną wartość. U mnie parę lat temu zdecydowanie starsze i większa kolekcja poszła do kosza, bo nawet za wysyłkę nie było chętnych. Ogłoszenie musiało się nie przebić i pozostało niezauważone, bo chętni z pewnością by się znaleźli. Edytowane 9 Lipca przez Krzysiek Rogalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Gdzieś ostatnio czytałem że u was w Krakowie jest super antykwariat który zajmuje się sprzedażą nazwijmy to nietypowych publikacji.Mozna u nich kupić naprawdę rózne rzeczy. Więc może tam zapytaj...Rara na szpitalnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Gdzieś ostatnio czytałem że u was w Krakowie jest super antykwariat który zajmuje się sprzedażą nazwijmy to nietypowych publikacji.Mozna u nich kupić naprawdę rózne rzeczy. Więc może tam zapytaj...Rara na szpitalnej Grzesiu masz rację, nawet godziwie płacą. Jest jednak pewien warunek : roczniki muszą być kompletne, w dobrym stanie i oprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi