Skocz do zawartości

Gazety wędkarskie WŚ/WW, prośba o wycenę i ewentualna chęć sprzedaży

Filip14

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

posiadam 121 szt gazet, głównie WŚ oraz WW, roczniki 2009-2016 z przewagą 2012-2016 (14 szt WMH), 95% stan bardzo dobry z okładką. 

Nie mam pojęcia ile za to wołać i gdzie to wystawić.

Byłbym bardzo wdzięczny za możliwość wyceny.

Gdyby był ktoś zainteresowany zapraszam do kontaktu na pw, podeśle rozpiskę i zdjęcia.  :)

U mnie parę lat temu zdecydowanie starsze i większa kolekcja poszła do kosza, bo nawet za wysyłkę nie było chętnych. 

Szkoda i to bardzo. Tym bardziej, że o słowo napisane przez człowieka zaczyna być coraz trudniej niestety.

Edytowane przez S.N.
  • Like 5

Słowo pisane w reklamowym tabloidzie WW? To może zacznę kolekcjonować to, codziennie wyrzucam ze skrzynki na listy?

Chodziło o numery zdecydowanie starsze niż z 2009 roku. Czasopisma z tamtych czasów, poza reklamami, miały swoją merytoryczną wartość.

U mnie parę lat temu zdecydowanie starsze i większa kolekcja poszła do kosza, bo nawet za wysyłkę nie było chętnych. 

Ogłoszenie musiało się nie przebić i pozostało niezauważone, bo chętni z pewnością by się znaleźli.

Edytowane przez Krzysiek Rogalski
  • Like 2

Gdzieś ostatnio czytałem że u was w Krakowie jest super antykwariat który zajmuje się sprzedażą nazwijmy to nietypowych publikacji.Mozna u nich kupić naprawdę rózne rzeczy. Więc może tam zapytaj...

Rara na szpitalnej

Grzesiu masz rację, nawet godziwie płacą. Jest jednak pewien warunek : roczniki muszą być kompletne, w dobrym stanie i oprawione.