SirKodi Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Witam wędkarzy! Poszukuję informacji na temat jeziora jak w temacie. Zaczynam przygodę z wędkarstwem, zauroczył mnie spinning, nie wiem czy kogoś takiego tu znajdę ale szukam informacji o rybach, o miejscówkach itp. za dzieciaka pamiętam że było dużo łowisk normalnie do wyboru, teraz się pozmieniało wszędzie teren prywatny itp. pamiętam że było tam dużo ryb, byłem już kilka razy polować na drapieżnika ale bezskutecznie, czy w ogóle jest sens tam zostać i się angażować czy raczej na obecną chwilę bardzo ciężko coś tam złowić? Jeśli ktoś coś wie i podzieli się wiedzą, gdzie co i jak byłbym wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca https://jerkbait.pl/topic/85515-jezioro-modzerowskie/&https://jerkbait.pl/topic/26142-jeziora-w-okolicy-w%C5%82oc%C5%82awka-borzymowskie-i-modzerowskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Witam wędkarzy! Poszukuję informacji na temat jeziora jak w temacie. Zaczynam przygodę z wędkarstwem, zauroczył mnie spinning, nie wiem czy kogoś takiego tu znajdę ale szukam informacji o rybach, o miejscówkach itp. za dzieciaka pamiętam że było dużo łowisk normalnie do wyboru, teraz się pozmieniało wszędzie teren prywatny itp. pamiętam że było tam dużo ryb, byłem już kilka razy polować na drapieżnika ale bezskutecznie, czy w ogóle jest sens tam zostać i się angażować czy raczej na obecną chwilę bardzo ciężko coś tam złowić? Jeśli ktoś coś wie i podzieli się wiedzą, gdzie co i jak byłbym wdzięczny:)Nie rozumiem, tej zbieraniny słów. Wrzuć to może do jakiegoś AI, niech Ci to zredaguje, bo najwyraźniej logiczne pisanie, nie jest twoją mocną stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi