godski Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Już o tym pisałem ale wciąż mam tak samo.8 lipca zamieściłem ogłoszenie, jest sporo odpowiedzi i odsłon ale u mnie licznik wciąż pokazuje zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Andrzej, Wygląda, że interesujesz się tylko giełdą i swoim ogłoszeniem... ????????, ponieważ - gdybyś nie interesował się tylko giełdą - to wiedziałbyś, że walczymy z poważniejszymi problemami na forum...A akurat giełda jest jednym z działów najmniej dotkniętych awarią... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Czyli jest problem. Myślałem że problem polega głównie na powielaniu postów.Powodzenia w walce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smudek Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Ja również mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godski
Już o tym pisałem ale wciąż mam tak samo.
8 lipca zamieściłem ogłoszenie, jest sporo odpowiedzi i odsłon ale u mnie licznik wciąż pokazuje zero.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi