grunwald1980 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Witam.Temat walkowany kilka razy ale nie chodzi o doradzenie kija ktory podola takiej czy innej rybie.chodzi o nasze patyki, ktore mamy badz mielismy i fajnie sie sprawdzaly "do wszystkiego" zanim zostaly zamienione na docelowe kije pod dana przynete, wode oraz rybe. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 avid do 28 gr rzeczny uniwersał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Trzymetrowy Dragon Zodiak River Pro 5-30 - od jazika do konkretnego sandaczyka... Edytowane 28 Grudnia 2012 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 X86MTS Lamiglas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Gamakatsu Zexxer S80ml Fast 240 3-30gr.Okoń,pstrąg,sandacz,szczupak i miliony zaczepów na Szczecińskich wodach... Edytowane 28 Grudnia 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Dobry temat @grunwald Mialem kiedys dawno dawno temu i chyba dla mnie najlepszy kijek jakiego mialem !Moze nie najlzejszy i nie najwiecej wegla mial ale.... CORMORAN POWEGRIP CORAMID 270 od 7 do 21 gr Edytowane 28 Grudnia 2012 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 batson rx7 2.75 10-28gr i 17lb stara zielona seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 talon 90mxf2 od okonia po sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz46 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Mam kij który dostałem dawno dawno temu. po paru latach złamała mi sie końcówkawkleiłem szczytówkę od federa.rewelacyjna praca tylko po dłuzszym rzucaniu ręce odpadają wedka BLACK ARROW INITI MEDIUM SPIN 2.40 cw.10-40 Edytowane 28 Grudnia 2012 przez mariusz46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Lamiglas X86MTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo124 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 St. Croix AVID AVS86MHF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Szary kij zza szafy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Te szare to podobno typowe uniwersaly od ukleji po "tarpany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 G.Loomis GLX SP905XFIP z poprawką iż to oznaczenie Andrzeja Osowskiego - nierozszyfrowane do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Lamiglas na blanku XSH 1022MT.Prawdziwy uniwersał, no może na wąsatego bym z nim nie poszedł :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuta Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Stary, ale jary BERKLEY SSGS 90- ML 7/28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja kiedyś na szybko wpadłem do sklepu i kupiłem Dragona Tiger 2,4 i wyrzut to już nie pamietam ale bodajrze do 25 g kijek sprawdzał sie od okonka po szczupakowy spinning ,a nawet na bałtyk na kuter go zabrałem i też dawał rade kosztował całe 90 zł ,a kupiłem go tylko po to by w marwoju mieć czym łowić.I dwa lata temu żona mi go drzwiami od samochodu załatwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Cormoran Black Star CM 2,70 10-25.Duży sentyment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Shimano Twin Power Zander 3,05m i cw 10-40g - zmieniłem go na coś innego dopiero dwa lata temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 TEAM DRAGON (2.75 m / 10–28 g) – bardzo szybki spinning szczupakowo–sandaczowy, zbudowany z myślą o łowieniu w rzekach, idealny do średniej wielkości przynęt miękkich na główkach od 7 do 20 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Moim "uniwersałem", który pozostanie ze mną "na zawsze" jest kijek zbrojony przez Artura Banachowskiego na muchowym blanku St. Croix już daaawno temu. 2,70 m, do 21 g. Wyjmował okonie, jazie, klenie, szczupaki, dał radę także wąsatemu 1,20 m! (to mój PB). Teraz używam go rzadziej bo mam parę innych wędek, chyba wiecej niż wyjazdów na ryby w roku Ale staram sie przynajmniej raz na rok wziąć go nad wodę Sentyment wynika pewnie z tego, że jest to pierwszy mój kijek z pracowni. Artur zrobił go zadając mi mnóstwo dziwacznych jak mi się wówczas wydawało pytań . Okazało się jednak, że Mistrz wiedział o co pyta, a ja dopiero dużo później stwierdziłem, że pytania miały głęboki sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Mam taki kijek na blanku muchowym St.Croix zbrojony przez Banachowskiego zowie się "Furia" z żyłka 0,18-0,20 ogarnia wszystkie podstawowe drapieżniki tylko ze to kij bardziej pod wobler niż gumę.. 275 4-18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Te szare to podobno typowe uniwersaly od ukleji po "tarpany" No właśnie; i tutaj jest, z tą uniwersalnością problem.., musiałem zacząć, jakiś czas temu, posiłkować się... zielonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 X86MTS Lamiglas popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 jak dla mnie to kijkiem który swego czasu był moim mega-uniwersałem do wszystkiego Byron Equipe Senso Spinn 2,6 m do 15g linka do 5kg, wklejka, na którą złowiłem wszystko, od okonia, przez jazie, klenie, bolenie, szczupaki, sandacze, na sumie kończąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi