mariusz46 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 witam wszystkich forumowiczów Możecie mi poradzić z doborem kijaChodzi mi o kij do łowienia okoni z łodzi do bocznego troku.(wklejankę)Kasa jaką mogę wydac to w granicach 100-150złProszę o porady POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Z calym szacunkiem allegro cena od 100 do 150 wedziska spiningowe i wpisz okon, badz wklejanka.W kijach do 150zl dowiesz sie wiecej z opisu producenta, niz od uzytkownikow.Jesli nawet w tej kwoci padnie kilka opini to i tak na rynku jest zatrzesienie takich wedek.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 primo - wyszukiwarka. Wyskoczy Ci na pewno kilka podobnych tematów, gdzie padły propozycje zarówno kijków droższych jak i tych z przedziału przez Ciebie szukanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi