TERMOS Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam -szpieguSuper kapitalne te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 dzisiaj sie udalo zrobic kilka zdjec ... pomiedzy jednym boutiqiem a drugim ... ach te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Super Fotki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nowym aparatem? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Polarek kupił? Jaki? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 te sa jeszcze bez bez polara, pomniejszalem z 10 mega i komprymowalem na 85%, wiec sa troche nieostre, jak je o porownuje z orygialami, to tak, jak bym patrzyl przez brudne okulary polar bede bral hoya, B+W jest prawie trzy razy drozszy, tylko musze online zamowic, bo w sklepach chca mnie ze skory obedrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Pitt,Niestety CYFRA=program do obróbki zdjęć. Zawsze jak zmniejszysz uzyskasz obraz nieostry. Trzeba go później lekko poprawić. Albo PhotoShop (drogi jak pieruny zwłaszcza najnowsza wersja) albo GIMP. Są też inne dobre ale mniej popularne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 mam PS elements, stwierdzilem (po kilku owocnych dyskusjach z takim jednym czwartorzednym fotografem), ze rozmiar 800X600 i komprymacja 80-85% wystarcza w zupelnosci do netujak chce ladnie, to sobie w domu poogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzisiaj zamówiłem w końcu plecak na sprzęt foto. Mój wybór padł na LOWEPRO model ROVER AW PLUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Też mam LovePro i jestem super zadowolony. Mam troszeczkę inny model ale wszystko gra i widać, że jest bardzo dobrze wykonany (super materiały). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Również polecam Lowepro super jakość i przemyślane wyroby.Ja posiadam Mini Trekker AW i jestem zadowolony bo mimo niewielkich rozmiarów jest pojemny,chociaż ostatnio zdradzam go z torbą Stealth Reporter D300 która też jest perfekcyjnie wykonana i jak dla mnie bardziej praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Również polecam Lowepro super jakość i przemyślane wyroby.Ja posiadam Mini Trekker AW i jestem zadowolony bo mimo niewielkich rozmiarów jest pojemny,chociaż ostatnio zdradzam go z torbą Stealth Reporter D300 która też jest perfekcyjnie wykonana i jak dla mnie bardziej praktyczna He, he to widzę, że poszedłem w tym samym kierunku tylko ja wybrałem troszkę większą bodajże 600. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Również polecam Lowepro super jakość i przemyślane wyroby.Ja posiadam Mini Trekker AW i jestem zadowolony bo mimo niewielkich rozmiarów jest pojemny,chociaż ostatnio zdradzam go z torbą Stealth Reporter D300 która też jest perfekcyjnie wykonana i jak dla mnie bardziej praktyczna He, he to widzę, że poszedłem w tym samym kierunku tylko ja wybrałem troszkę większą bodajże 600. PozdrawiamRemek Troszkę większą toż to ona jest olbrzymia.Ja jak się rozglądalem za Stealthem to mi już D400 wydawala się za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Duże rzeczy wymagają dużych toreb choć ostatnio pozbyłem się dużej.... ilości szklarni i teraz jest skromniutko PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 A ja kupiłem taniutkiego PENTAX K100D SUPER. Jutro powinnien być w domciu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wiem że troszkę tego wysprzedałeś.Tyle tylko ze teraz jest u Ciebie bezkompromisowa jakosc a nie ilosc a ten D3 i 70-200 do małych nie należą więc ten Stealth rozmiarów 600 chyba będzie Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wiem że troszkę tego wysprzedałeś.Tyle tylko ze teraz jest u Ciebie bezkompromisowa jakosc a nie ilosc a ten D3 i 70-200 do małych nie należą więc ten Stealth rozmiarów 600 chyba będzie Ok. Tym bardziej ze do towarzystwa trzeba dołożyć 12-24/4, 24-70/2.8 i 200-400/4.- plenerowy zestaw marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wiem że troszkę tego wysprzedałeś.Tyle tylko ze teraz jest u Ciebie bezkompromisowa jakosc a nie ilosc a ten D3 i 70-200 do małych nie należą więc ten Stealth rozmiarów 600 chyba będzie Ok. I jeszcze do tego wejdzie duża butelka coli oraz bochenek chleba PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wiem że troszkę tego wysprzedałeś.Tyle tylko ze teraz jest u Ciebie bezkompromisowa jakosc a nie ilosc a ten D3 i 70-200 do małych nie należą więc ten Stealth rozmiarów 600 chyba będzie Ok. Tym bardziej ze do towarzystwa trzeba dołożyć 12-24/4, 24-70/2.8 i 200-400/4.- plenerowy zestaw marzeń 12-24/4 NIE bo to obiektyw DX jak już to 14-24 ale o ultra szeroki obiektyw. Mi wystarczy w zupełności 24-70. Tak więc jak dobrze pójdzie to zamknę się w 2 obiektywach a nie jak do tej pory 4. Trout, jeszcze mam coś czego teraz non stop używam 50mm f/1.8. Teraz to piękny obietyw do większości zastsowań OK. Potrzebuję jednak szerokiego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 mam jeszcze jedno pytanie odnoscnie jakosci filtrow polaryzacyjnych, chodzi mi o MARUMI (DHG Circular PL(D) i HOYA (Digital Pro 1 (HMC) ...czy sa jakies wieksze roznice w jakosci tych filtrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A ja kupiłem taniutkiego PENTAX K100D SUPER.A ja mam PENTAX-a K10D - dobrze, dobrze - trzeba tworzyć awangardę dla Nikonowców ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 i Canonierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Marcinesz ale my tutaj banujemy nie nikonowcow Pitt ja nie wiem, ktory lepszy. Znam ludzi, ktorzy chwala jedno i drugie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 juz po herbacie, dzisiaj zamowilem filtr hoya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi