admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jurku,Ale ja mówię o rożnicy między Tamronem a Nikkorem. Za jednego płacisz 1300PLN a za drugiego 4500PLN. Różnicy nie widziałem. Ale między nikkorem 70-200 i sigmą 70-210 różnica była zdecydowana na korzyść nikkora pod każdym względem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Maniacy Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Coś dla totalnych maniaków fotografii .Mój wujas,który z zawodu jest genetykiem(mózg ścisły) w USA zajmuje się też (z zamiłowania)robieniem zdjęć i pyka sobie fotki z Canon EOS-1Ds Mark II robi zdjęcia np.trójwymiarowe.Tyle,że za ten aparat to można niezły samochód kupić, ale popatrzcie sami.......uwaga bo kopara może opaść www.pikespeakphoto.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A na czym polega ta trójwymiarowość bo ja widzę tam zwykłe zdjęcia??? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jakos nie bardzo wyobrażam sobie siebie na rybach z Canon'em EOS-1Ds Mark II na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Remek zajrzyj w dział stereoscopy tam jest odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaraz zobaczę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 OK. Gdzieś widziałem programiki do robienia takich zdjęć. Efekty fajne! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Zamówiłem w InterFoto na ul. Znicza w Wa-wie. Kiedys kupowałem u nich KM Dynax 7D oraz obiektywy i bylem zadowolony Daj znac jak już dostaniesz tego D300. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Maniacy Tak trzymać Jacy maniacy Toż to tylko hobbyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Maniacy Tak trzymać Jacy maniacy Toż to tylko hobbyści Taaaaaa .... a Ty jakieś zdjęcia ostatnio robisz? pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Remek ja od miesiąca na rybkach nie bylem a niemam ochoty na focenie czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Zamówiłem w InterFoto na ul. Znicza w Wa-wie. Kiedys kupowałem u nich KM Dynax 7D oraz obiektywy i bylem zadowolony Daj znac jak już dostaniesz tego D300. PozdrawiamRemekPanowie ile kosztuje ten aparat w Waszych zaprzyjażnionych sklepach foto?.Wiem,że jeszcze nie ma go na rynku,ale tak orientacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja zamówiłem w www.imfoto.pl PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 A nie lepiej sprowadzić z US lub z Japonii ?Chyba taniej by było, tak sobie myślę. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja zamówiłem w www.imfoto.pl PozdrawiamRemek Jak chcecie to sprawdze u siebie w sklepie z rabatem,tylko musi przyjechać,ale mysle ze bedzie taniej,aczkolwiek ja paracuje w naziemnym sklepie i internet nie jest naszą konkurencja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tak pytam, bo chcę na wiosnę kupić obiektyw canon 70-200 2.8L ale bez stabilizacji lub f4 ze stabilizacją. I nie wiem czy nie lepiej sprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Sprowadzenie lustrzanki z US to:- 22 % podatku VAT- brak gwarancji !!!! obowiązuje tylko na terenie US W Polsce to:- jak masz firmę to możesz odliczyć VAT oraz podatek i wychodzi 40% taniej i masz gwarancję PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tak pytam, bo chcę na wiosnę kupić obiektyw canon 70-200 2.8L ale bez stabilizacji lub f4 ze stabilizacją. I nie wiem czy nie lepiej sprowadzić. Nie wiem jak Canon ale gwarancja na obiektywy Nikon zakupione w US obowiązuje. Nie obowiązuje tylko jeśli chodzi o aparaty. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tak, tylko serwis nikona pozostawia wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Może ale ... ja mam szkła do nikona więc idę w ten system dalej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tak, tylko serwis nikona pozostawia wiele do życzenia A który nie pozostawia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Innych nie znam- może poza wędkarskimi-ale masz racje porównując polskie i zachodnie serwisy to nasze są na poziomie kamienia łupanego Dla chętnych lektura na temat serwisu nikonahttp://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=39648 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 No chyba ze ma sie znajomości w serwisach. Poza tym chyba troche przesadzacie,narzekając tak bardzo na polskie serwisy.Zawsze,w każdym serwisie mają troche bałaganu,ale nie tylko w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi