Psil Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Cześć.Panie i panowie poszukuję pewnego rodzaju "rzek". Trochę pojeździłem i poszukałem ale w taki sposób to mi z rok zejdzie.Szukam małych rzeczek, takich ze 2-3 metry szerokości, płytkich i w miarę szybkich.Jeśli by jeszcze była kamienista to już w ogóle bingo.Jeśli możecie to podrzuccie nazwy lub namiary GPS na takowe.Na chwilę obecną tylko z mazowieckiego.Jakby ktoś mógł podzielić się wiedzą o takowych to będę wdzięczny.Rybostan na rzece nie jest żadnym priorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Zerknij sobie w „dezinformator” PZW wód Pstrąga i Lipienia. Część z nich ma dopływy. Są też dopływy dopływów. A później życzę miłej zabawy w odkrywaniu. Edytowane 30 Lipca przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 30 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca No niby tak ale mi bardziej chodzi o to, że ktoś nad taką rzeczką był i organoleptycznie wie że wygląda jak poszukiwana.W różnych kwitach patrzyłem a na miejscu okazuje się że to kompletnie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Szukam małych rzeczek, takich ze 2-3 metry szerokości, płytkich i w miarę szybkich.Jeśli by jeszcze była kamienista to już w ogóle bingo. W miarę szybka ? Tzn. jak bardzo ? Jak jeziorka np. ? Kamienista to raczej tylko miejscowo aczkolwiek ja, aż tak bardzo to mazowieckich wód nie znam. Tym bardziej, że mazowieckie to największy kawałek kraju. Edytowane 30 Lipca przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Nasiołka w Cieksynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 30 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca W miarę szybka ? Tzn. jak bardzo ? Jak jeziorka np. ? Kamienista to raczej tylko miejscowo aczkolwiek ja, aż tak bardzo to mazowieckich wód nie znam. Tym bardziej, że mazowieckie to największy kawałek kraju.W zasadzie im szybsza tym lepsza ale wiem że na mazowszu ciężko o takie.Przyjmijmy więc że taka żebym się nie zastanawiał czy i w którą stronę płynie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi