Zybi81 Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Mrówki 42 mm 7 gram, ilość jak na zdjęciu.Czerwone 2 sztukiŻółte 3 sztuki Złote 3 sztuki Niebieski 3 sztuki Brąz 1 sztukaCena 32 PLN sztuka wysyłka InPost po zaksięgowaniu wpłaty 12 pln. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Poproszę 1 szt. czerwona i 1 szt. brązową.Dziękuję i pozdrawiamMichał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekbc Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Poproszę po i szt koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Poproszę :1 szt. Niebieska1 szt. Złota 1 szt. Żółta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Aktualizacja kolorów 4 złote 1 żółta 3 niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Wszystko sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Kurde , a ja byłem „zapisany „ w zeszłym roku … może coś jeszcze zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia W przyszłym tygodniu siadam do roboty to coś jeszcze będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia To pamiętaj o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Kilka nowych kolorów do zabrania.42 mm 7 gram wagi.Ilość jak na zdjęciu 4 x miedź 3 x czerwono- zielone2 x żółte 2 x czerwono-brązowa1 x ciemny fiolet 2 x jasny fiolet Wysyłka tylko InPost 12 plnCena za mrówkę bez zmian 32 pln Edytowane 25 Sierpnia przez Zybi81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia To ja poproszę 2szt miedź, 2szt czerwono-brązowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Ok, reszta na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia poproszę 1 x miedź1x jasny fiolet1 x ciemny fiolet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 1 szt żółta, 1 szt czerwono-zielona proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Zbyszku dorzuć mi do poprzedniego zamówienia 1szt żółta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Dorzucę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bursztynmm Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Poproszę 1 szt miedz i 1 szt jasny fiolet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Przepraszam że nie zaktualizowałem. Wszystko już sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi