Czez Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Właśnie przeczytałem relację ze zlotu i...zobaczyłem tam pudełko na jerki.Zdjęcie zdjęciem, nie widać wielkości i paru innych rzeczy np. firmy (do kryptoreklamy nie namawiam ). Temat mi podpasował wyjątkowo, gdyż od pewnego czasu (będąc już poniekąd dumnym posiadaczem kilku jerków ) zastanawiam się w czym będę trzymał większe jerki.Proszę zatem o poradę dot. zakupu pudeł, pudełeczek, nosidełem innymi słowy jak to zwał, tak to zwał Z góry uprzedzam, że za walizkami (jak na zdjęciu z Remkiem) nie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 tu masz wszystko o pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 O ja niezguła i na dodatek ślepy Dzięki _k84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ta torba to model Rozemeijera jerkbait & bucktail. Sa w dwóch rozmaiarach. Ta na zdjeciu Rognisa mniejsza 4 x 5 i moja nie na zdjęciu większa 5 x 5. A skrzynkę tą moją jak to nazwałeś używam do woblerów PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 @Czez, na zdjęciu jest moja torba z przegródkami do powieszenia dużych przynęt szczupakowych.Torba jest sygnowana nazwiskiem Rozemejiera i nazywa się Jerk & Buck Tail Bag. Są dwie wersje tej torby. Mniejsza (taka jak na zdjęciu) i większa, która posiada kilka przegródek więcej.Torba posiada także dwie kieszenie boczne, jedną wewnętrzną z siatki oraz jedną zewnętrzną też z siatki. Do kupienia w Holandii lub Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 @Remek, hehehe, napisaliśmy posty w tym samym momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No nie ... byłeś wolniejszy R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Przy okazji pytanie do Redaktorow. Ile takie pudelko kosztuje ? Dzieki za info. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Małę takie jak rognisa to rzad wielkości około 40 eur. duze jak remka (5x5) ok 60-65 eur. Mowie oczywiscie o cenach w okolicach Berlina, a konkretnie Falkensee czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Taką torbę można wykonać włąsnoręcznie np. z dużej torby fotograficznej i stosując technologię Pita tu znajduje się post z opisemZespół przegródek warto otoczyć twardą pianką poliuretanową tak by kotwice nie wbijały się w materiał torby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Podobne pudełko jest w produkcji firmy Salix Alba. Taki zasobnik na biodra. Ale chyba daleko mu do doskonałości tego Rozemejera. Jak ktoś ma zdjęcia to niech tutaj umieści (zdjęcia tego zasobnika Salix). JAk narazie link http://www.salix-alba.com/2005/produkcja.php?id=zasobniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 A ja mam prośbę. Czy mógłby ktoś mi napisać jakie wymiary ma ta torba rozemeijera?THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 ... Sa w dwóch rozmaiarach. Ta na zdjeciu Rognisa mniejsza 4 x 5 i moja nie na zdjęciu większa 5 x 5... Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Nie do końca o to mi chodziło... Pytałem o wymiary najlepiej w centymetrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Wymiary wewnętrzne (część do wieszania wobków) 25x30cm, wymiary zewn. 30x40cm.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Witaj,Sama torba, tam gdzie są przegródki ma w moim przypadku (torba większa) 350 mm x 350 mm x 330 mm (wysokość). Wraz z kieszeniami zewnętrznymi torba rośnie do 350 mm x około 500 mm. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja uzywam takiego Plano, co to dlugosc i szerokosc ma jak to najwieksze, natomiast wysokosc - x 2,5. I jest dobre. Mozna dostac w Bassie lub Cabelasie (kolejnosc alfabetyczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Proszę zatem o poradę dot. zakupu pudeł, pudełeczek, nosidełem innymi słowy jak to zwał, tak to zwał...Ja preferuje rozwiazania proste byle skuteczne i wygodne...do malych przynet stosuje pudelka fabryczne z przegrodkami, np wspomniane Plano. Jesli chodzi o wieksze to uzywam malej lub duzej walizki na narzedzia, w ktorej jest specjalna polka (przy okazji moge w wiekszej schowac rzeczy bojace sie deszczu np. aparat fot.).Albo stosuje pojemniki na kanapki, jakie mozna kupic w duzych sklepach.W takich tez pudelkach trzymam przynety w domu. Roznorodnosc ksztaltow i objetosci praktycznie nieograniczona...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Podobnie do Gumofilca trzymam zapasy w pudłach spożywczych - raczej te duże. Przed wyprawą segreguję przynęty do dwóch pudeł. Jerki i duże woblery trollingowe do torby rozemeijera, małe do specjalnej skrzynki plano. Skrzynkę traktuję jako dodatkowe zabezpieczenie dokumentów, telefonu, kluczy itd. Często również w pudłach trzymam przynęty bez haków - robię tak np. ze sliderami. W przypadku orygnialnych konstrukcji, pojedynczych np. wspomniane woblery z wyprawy komancza i mifka trzymam razem z kotwicami pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Hehe, tak mysle Remek, ze w naszym przypadku czas zaczac sie rozgladac nad samobieznym/plywajacym kontenerem na przynety. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Kiedyś Pitt nazwał mnie, patrząc na zdjęcie w WW, Tiger Woods (reszty nie dodam .... ). Chyba Gumo wiesz co mam na myśli. Zresztą ostatnio nawet na TVP był program o polskich pomocnikach golfistów (chyba tak to się mówi). pozdrawiamRemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 tak wygląda torba którą sobie sam zrobiłem no moze nie do końca bo szmatę uszył profesjonalista wymiary 320 x 300mm wysokosć 320mmMateriał torby to CORDURA taka jak na plecaki,przegródki wykonałem z poliestyrenu wysokoudarowego HIPS Pozdrawiamsiudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Fajna torebka Siudak. Ile kosztuje zlecenie uszycia takiego zasobnika? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 @siudak, a nie mowilem ci!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi