siudak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 niestety nie jest tanie, szycie takiej torby tylko pojedyńczej sztuki kosztuje najwięcej, traktują to jak prototyp. polistyren też kosztuje ładne pieniądze. Gdyby byli chętni na taką torbę mogę zlecić hurtowe zamówienie. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja byłbym chętny Ale ile to jest ten hurt tzn. ilu Nas by musiało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 minimum 10 osób no i wtedy była by zielona Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Czyli jeszcze tylko 9-ciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 @Siudak, tak jak napisałem ci w mailu ja także wchodzę w tą torbę. To już dwóch chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 siudak mam do Ciebie interes ... zaraz napiszę na priva Mam pewnien szatański pomysł PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 @Siudak Hej, te wymiary co podales to wymiary samej kraty czy calej torby? Bo na zdjeciu widac ze torba ma boczne kieszenie jeszcze, nie wiem jak to w gabarytach ujete zostalo. Ja jestem tez zainterrsowany, chociaz cos mi mowi ze na szatnski pomysl Remka warto by poczekac jeszcze pozdrawiam ps. jak tam linia technologiczna - działa na powrot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Kiedyś zgłosiłem podobny problem na PW, ale dotyczył trzymania sporej ilości małych przynęt podczas brodzenia po pępek w rozległej wodzie Zalewu Szczecińskiego. Ważne jest to, że w promieniu 200m masz wodę po pas i ryby. Zawsze miałem problem z trzymaniem przynęt, bo w kamizelce za długo się wyciąga, misiek muchowy się nie sprawdza, bo zawsze coś tam się wbije w kamizelkę, bluzę... no i w serce I ktoś mi poradził coś wspaniałego: otóż nosi ze sobą taki jakby pontonik plastikowy, uwiązany na 1m sznurku. Na tym pontoniku przynęty, kanapki, kombinerki, lutownicę, malutki agregacik, sztuczną nogę i wiele wiele innych potrzebnych rzeczy. Jeszcze nie próbowałem, ale znajdę jakąś miskę i będę ją holował. Tam jest zawsze flauta, na pewno będzie wygodnie. To tak celem uzupełnienia tematu pudełka. Na pewno wielu z nas brodzi i może ma ten sam problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jeżeli można, to ja się na cztery sztuki takiej torby na jerki, dla ekipy ( Jakubek, Grisza, Mifek i Komancz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Super torba, ja poproszę jedną (1) sztukę. Chyba już niedługo będzie dyszka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mam iny troche pomysl odnosnie tej torby. Piszesz Siudak, ze tkanina to cordura, a wiec powinna byc nieprzemakalna...Planowalem juz zakup worka żeglarskiego co by byl na rozmaite szpargaly podczas lowienia z lodzi ale cena, jaka krzykneli mnie powalila... Czesto w lodziach nie ma kratek i wiele rzeczy ulega zamoczeniu.Uzywam grubych workow na gruz, gdzie laduje wszystko co sie da ale one dziurawia sie latwo...Jezeli torba wytrzyma stanie w wodzie przez pare godzin (lodka) to po wymiarach widze, ze i ja bym sie pisal.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 no wiec ja, tez bym sie na taka walizke pisal, gdyby byla o polowe mniejsza, tzn. 2 X 5 przegrodek 25 przynet ze soba tachac nie chce i nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 @Friko wymiar podawałem samej kraty doliczyć trzeba po pięć centymetrów na boczne kieszenie. kratka jest 5x5 ale zastanawiam się czy nie zrobić 5 x 4. co do szatańskiego pomysłu @Remka to spoko też będzie ujęty. linia jeszcze nie działa kompresor jeszcze w sklepie ale już niedługo! @Gumo jest to Cordura wiec jest nieprzemakalna ale czy wytrzyma pływanie w wodzie? nie mam pojęcia! deszcz na pewno, od spodu torby są cztery kołeczki dystansowe antypoślizgowe. Mam pytanie do zainteresowanych czy nie jest ona za wysoka 32cm? zastanawiam się czy nie można by jej zrobić kilka centymetrów niższej. możecie popatrzeć jakiej długości macie najdłuższe woblery, to znaczy ile mają centymetrów po zawieszeniu za tylną kotwicę? Siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 To by jacka 18 trzeba bylo wziac pod uwage chyba, jako najdluzszego - w dyndajacej wersji bedzie miał pewnie cos 23-24 cm dlugosci, czyli krata 25-26 cm gleboka powinna chyba wystarczyc ???? Z tym ze wtedy przy kracie 5x5 moze nie wyjsc zbyt proporcjonalna... moze wiec jak pisal Pitt dac troche mniejsza krate, np 4x5 albo 3x5 ??? Tak luzno rzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ten wobler co jest na zdjęciu na wierzchu torby, ma 27cm więc chyba pozostać trzeba przy tych 32 i tego nie zmieniać. no moze wyrównam do 30 tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 5 X 5 X 25 cm bedzie OK a moze 6 X 4 X 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 moja najdłuższa przynęta ma 26 cm-jest to skinner 20 cm., jak dla mnie można trochę zjechać z wysokości. Chociaz nie wiem czy jesli chodzi o wysokość to gra to jakas wiekszą rolę, moim zdaniem nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 kompresor jeszcze w sklepie ale już niedługo! Kompresor na złomowisku - pogadaj o tych z lodówek jeśli do aerografu. Jeśli do pistoletu powyżej 0,8mm to za słaby... Ale za to cichszy od szumu farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 a moim zdaniem 30 cm mimo tego ze jest to dosc sporo to jednak jest ok. Pamietajmy o tym, że ta wysokosc ma smiescic korpus, ster oraz jeszcze wyprostowana - najczesciej - kotwiczke. wiec jak to wszyskto posumowac do siebie to wyjdzie wcale nie tak duzo... 30 wydaje sie byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Też mi się wydaje, że wysokość 30cm będzie ok.Widzę, że jest spore zainteresowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja też obstaję za 30cm, to optymalna wysokość torby i tego będę się trzymał zainteresowanie jest więc mogę zamawiac szycie ale poczekajmy do końca następnego tygodnia, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja też się zapisuję na to Siudakowe cacko.PDZR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja się jeszcze muszę zastanowić ale być może też będę chętny na to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 kurcze siudak, jak tak dalej pojdzie, to sie chyba na krawiectwo przerzucisz i mi jakas prowizje dluzny bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Siudak, to jezeli ma nozki to na pewno bedzie ok.30cm jak najbardziej ok. Jak dla mnie mogloby byc i 40cm i na 40cm dluga... Wchodze w taka jaka bedzie.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi