Skocz do zawartości

Pudełko na Jerki

Czez

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się ze jest tak duże zainteresowanie, w poniedziałek rozpocznę zamawianie materiałów i dogadam się z szwalnią.

Obniżenia cen nie ma się co spodziewać, koszty uzgadniałem i wyliczyłem już wcześniej podczas szycia prototytu.

Teraz jest tylko czas na omówienie parametrów techniczych, kolor oczywiście jedyny słuszny czyli zgniła zieleń :D

Mam jeszcze pytanie odnośnie kieszeni bocznych, mają wymiar 20 x 20cm i 5cm grubości. więc jest jeszcze miejsce by je zrobić większe!?!

jest jeszcze kieszeń z przodu zrobiona z siatki

jest także kieszonka od srodka w klapie

Tomek

post-2-1348913173,4686_thumb.jpg

post-2-1348913173,5217_thumb.jpg

ja bym proponowal dwie male kieszenie z jednego, szerokiego boku, na male, plaskie pudelka

jedna wieksza, ale tez plaska, z drugiego boku, z takimi zaszywkami jak na amunicje (na szczypce, nozyczki itp)

po jednej na waskich bokach, na termos czy inne flaszki i tackle konsumpcyjne typu kubek

i faktycznie pisze sie na ten wynalazek, ale jak juz wspomnialem o polowe mniejszy, czyli na 10 wabikow ;)

Tez postuluje, zeby kieszenie byly wieksze. Akcesoriow do upchniecia zawsze sie znajdzie...

Zwlaszcza grubosc bym zwiekszyl do gdzies 10cm, inaczej tam niewiele wejdzie, zwazywszy ze srodek torby bedzie nieodksztalcalny ze wzgl. na stelaz...

Wielkosc postulowalbym zeby byla taka jak calej torby minus 5cm z kazdej strony.

Gumo

Ja się jednak wycofuję z tego interesu. Siudak pobudził mnie do myślenia i zajęcia się tematem, i okazuje się że w domu mam torbę/zasobnik czy jak to tam nazwać którą chyba zaadaptuję do tego celu. Napewno nie będzie taka ładna ale za to kosztować będzie grosze. :D :mellow:

@phala cena jest za całość.

nad kieszeniemi popracuję. wiec nie ma problemu, będą większe.

Mam jeszcze prośbę, ilosc chetnych jest wystarczająca ale tym samym koszty wykonania takiej ilości toreb przekraczają mój skromny w tym miesiącu budżet. chciałym od poniedziałku zaczać robić zakupy pilistyrenu no i zamówić szycie do tego potrzebna będzie przedpłata. Jestem zmuszony ogłosić zrzutkę. numer konta podam na priv.

pozdrawiam

Tomek

Michał oczywiście ze można tylko w tej chwili nie mogę podać wyceny tej torby, czekam aż zostanie uszyty prototyp razem z resztą zamówionych, mogę zamówić dwa takie modele jeden dla Ciebie, drugi już jest dla @Pitta, a cenę podam później. Podejrzewam jednak ze będzie to około 15 - 20% taniej.

Podję wymiary tej torby:

długość 25cm + kieszenie boczne, szerkość 20cm (komory 3x4), wysokości 25cm

Tomek