at305 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja się piszę na tę torbę i to w największej wersji na łódź. Nie ma lepszego pomysłu! Gdyby nie udało się zgromadzić większej grupy chętnych, by obniżyć koszt jednej sztuki, to gotów jestem złożyć indywidualne zamówienie. Proszę o sygnał.at305. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Cieszę się ze jest tak duże zainteresowanie, w poniedziałek rozpocznę zamawianie materiałów i dogadam się z szwalnią. Obniżenia cen nie ma się co spodziewać, koszty uzgadniałem i wyliczyłem już wcześniej podczas szycia prototytu. Teraz jest tylko czas na omówienie parametrów techniczych, kolor oczywiście jedyny słuszny czyli zgniła zieleń Mam jeszcze pytanie odnośnie kieszeni bocznych, mają wymiar 20 x 20cm i 5cm grubości. więc jest jeszcze miejsce by je zrobić większe!?! jest jeszcze kieszeń z przodu zrobiona z siatki jest także kieszonka od srodka w klapie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
at305 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witaj! Co do kieszeni, to chyba im większe tym lepsze, ale dostosuję się do woli większości. Daj znać, kiedy przelać pieniądze. Pozdrowienia! at305. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja bym proponowal dwie male kieszenie z jednego, szerokiego boku, na male, plaskie pudelkajedna wieksza, ale tez plaska, z drugiego boku, z takimi zaszywkami jak na amunicje (na szczypce, nozyczki itp) po jednej na waskich bokach, na termos czy inne flaszki i tackle konsumpcyjne typu kubek i faktycznie pisze sie na ten wynalazek, ale jak juz wspomnialem o polowe mniejszy, czyli na 10 wabikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Jak dla mnie to kieszonki powinny być jak największe.Jeszcze pytanie: cena jest za samą szmatę czy za całość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tez postuluje, zeby kieszenie byly wieksze. Akcesoriow do upchniecia zawsze sie znajdzie...Zwlaszcza grubosc bym zwiekszyl do gdzies 10cm, inaczej tam niewiele wejdzie, zwazywszy ze srodek torby bedzie nieodksztalcalny ze wzgl. na stelaz...Wielkosc postulowalbym zeby byla taka jak calej torby minus 5cm z kazdej strony.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja się jednak wycofuję z tego interesu. Siudak pobudził mnie do myślenia i zajęcia się tematem, i okazuje się że w domu mam torbę/zasobnik czy jak to tam nazwać którą chyba zaadaptuję do tego celu. Napewno nie będzie taka ładna ale za to kosztować będzie grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Kieszenie boczne mogą być jak największe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 @phala cena jest za całość. nad kieszeniemi popracuję. wiec nie ma problemu, będą większe. Mam jeszcze prośbę, ilosc chetnych jest wystarczająca ale tym samym koszty wykonania takiej ilości toreb przekraczają mój skromny w tym miesiącu budżet. chciałym od poniedziałku zaczać robić zakupy pilistyrenu no i zamówić szycie do tego potrzebna będzie przedpłata. Jestem zmuszony ogłosić zrzutkę. numer konta podam na priv. pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Wiadomość z ostatniej chwili. Produkcja torby ruszyła za dwa tygodnie będą gotowe. Kieszenie będą większe. @Pitt będzie wersja mniejsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja też poproszę 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 i to mi sie podoba u małych rzemieślników. Wymyslisz sobie jakies coś tam i ci zrobia. w dodatku w cenie co najmniej rozsądnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 yeah!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
at305 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Cieszę się i czekam. Być może będzie to jedyna torba godna, by ją zabrać na łódź. Siudak jesteś wielki. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Hehe, zabrac mozna kazda... ...tylko w jakim stanie beda nasze graty, gdy np. sobie siapi... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 @siudak mozna jeszcze sie podlaczyc, czy juz jest zapozno, bo jakby dalo rade to dwa pudelka bysmy zamowili do szkocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Nie ma problemu, zamówiłem wszystko ale szycie ruszy w poniedziałek, mam więc czas na zmianę ilości. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 no to sie nam troszke zamowienie rozroslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Heh, mam już 15 pewnych chętnych + @Pitt na wersję mini. gdzie ja to w domu pomieszczę jak poskładam wszystko do kupy? Siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 mojej nie musisz skladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Twoja i tak jest mała to bym ją pod łożko wcisnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja w sumie też bym się pisał na wersje mini , jeśli oczywiście można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Michał oczywiście ze można tylko w tej chwili nie mogę podać wyceny tej torby, czekam aż zostanie uszyty prototyp razem z resztą zamówionych, mogę zamówić dwa takie modele jeden dla Ciebie, drugi już jest dla @Pitta, a cenę podam później. Podejrzewam jednak ze będzie to około 15 - 20% taniej. Podję wymiary tej torby:długość 25cm + kieszenie boczne, szerkość 20cm (komory 3x4), wysokości 25cm Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 miod i mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 miod i mleko i płateczki śniadaniowe mniaaam, takie coś to cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi