Skocz do zawartości

Pudełko na Jerki

Czez

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Wodzem może nie jestem - no chyba,że sam sobie- ale torby sa bardzo przyzwoicie uszyte. Cholernie pojemne (wrzuciłem do mojej wszystkie duze woblery (nie tylko jerki) jakie miałem i jeszcze zostało miejsce na 3 może cztery sztuki. Kto widział mój podręczny magazyn przynęt na szczupaki wie o czym mówie. :mellow: boczne kieszenie są wypasione. na grubosci wchodza dwa średniej wielkości pudelka / na kazda z kieszeni. Torba masakrycznie pojemna i praktyczna. Niestety pojawił się mały problem. GDZIE JĄ TERAZ TRZYMAĆ????? <_< <_< <_<

za szafe nie wejdzie, pod łóżko też, do piwnicy swoich skarbów nie wyniose :mellow: Chyba czeka mnie mała przeprawa z małżowinką :mellow:

Kurier ze Szczecina _ Mifek, dostarczył 3 torby, osobiście je składał. Wiedziałem, że torby będą piękne i poręczne. Mifek już swoją załadował woblerami i cała kolekcja się zmieściła wielkich woblerów from USA i Salmo.

Puki co moje odczucia sa pozytywne, jedynie poprawki podlegać powinno mocowanie i sposób zapinania na rzepy rączek pięknej torby. Przy podnoszeniu pudełka rzepy się rozklejaja.

Podoba mi się umieszczenie logo Tomka Siudaka i oczywiście jerkbaita.pl. Pudełko na jerki jest wykonane profesjonalnie, boczne kieszenie duże, ze zmieszczą nawet akumulatory i echosonde..... ba pomieszczą się jeszcze inne pierdoły wedkarskie !!!!

Pragnę podziękować Tomaszowi, za pomysł, za pomoc w wykonaniu tak poręcznego jerkowego pudełka........ ja woziłem dotychczas swoje woblery w pudełku po kawie.

Dziękuję i pozdrawiam w imieniu ekipy ze Świnoujscia!

Komancz

Ach zapomniałem podziękowąc Tomaszowi, za miła niespodzianke - woblerek bezsterowy - załączony do każdego pudełka

@Czez, motam się jeszcze z torbami i nie dogadałem się z chłopakami w tej sprawie. Nie przebywam w chwili obecnej w domu i ciężko mi to dokończyć. W poniedziałek wyslę paczkę do Warszawy. Przepraszam wszystkich za zwłokę.

Winny całego zamieszania

Tomek

Tomaek nie ma sprawy, oby do maja doszły :mellow:

Puki co moje odczucia sa pozytywne, jedynie poprawki podlegać powinno mocowanie i sposób zapinania na rzepy rączek pięknej torby. Przy podnoszeniu pudełka rzepy się rozklejaja.

@Komancz, przepraszam wszystkich za to wadliwe zapięcie nie zrozumieliśmy się z zakładem, naprawiłem ten problem, właśnie odebrałem zapinki do rączek, teraz już nie będą się rozjeżdżać, wyślę do Mifka listem poleconym, a do reszty toreb dołożę już seryjnie.

Tomek.

Tomasz , nie ma za co przepraszać ! Ot, po to się buduje prototypy, modele w skali 1:1, aby powstawały nowe lepsze przedmioty. Ja jestem zadowolony, bo w końcu mam jedno pudło na wielkie przynęty.

Przy okazji dotarło do mnie jaka przemiana mentalna u mnie nastąpiła - poławiam ryby na woblery wieksze, takie powyżej 10cm. Jeszcze niedawno max to było 8cm.