Czez Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 jak wykończe torby to myslę by wysyłać na wspólne adresy by obniżyć koszty przesyłki, np. do Warszawy do sklepu Jerk jezeli się właściciele zgodzą bedzie wtedy mozliwość odbioru jak komu wygodniej. itd. TomekOK nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Mi taki układ tez odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Niechze tak bedzie.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Przepraszam, być może coś mi umknęło, ale czy dzieje się coś w temacie toreb?W zeszłym tygodniu byłem w Jerku i nic o odbiorze dla warszawskiej grupy nie wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 @Czez, motam się jeszcze z torbami i nie dogadałem się z chłopakami w tej sprawie. Nie przebywam w chwili obecnej w domu i ciężko mi to dokończyć. W poniedziałek wyslę paczkę do Warszawy. Przepraszam wszystkich za zwłokę. Winny całego zamieszania Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Serdecznie pozdrawiam i pragnę zameldować, że torby dotarły do ekipy Świnoujscie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Serdecznie pozdrawiam i pragnę zameldować, że torby dotarły do ekipy Świnoujscie ! Wodzu, jak Twoje odczucia? Daj kilka słów, pierwsze wrażenia pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Wodzem może nie jestem - no chyba,że sam sobie- ale torby sa bardzo przyzwoicie uszyte. Cholernie pojemne (wrzuciłem do mojej wszystkie duze woblery (nie tylko jerki) jakie miałem i jeszcze zostało miejsce na 3 może cztery sztuki. Kto widział mój podręczny magazyn przynęt na szczupaki wie o czym mówie. boczne kieszenie są wypasione. na grubosci wchodza dwa średniej wielkości pudelka / na kazda z kieszeni. Torba masakrycznie pojemna i praktyczna. Niestety pojawił się mały problem. GDZIE JĄ TERAZ TRZYMAĆ????? <_< <_< <_< za szafe nie wejdzie, pod łóżko też, do piwnicy swoich skarbów nie wyniose Chyba czeka mnie mała przeprawa z małżowinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kurier ze Szczecina _ Mifek, dostarczył 3 torby, osobiście je składał. Wiedziałem, że torby będą piękne i poręczne. Mifek już swoją załadował woblerami i cała kolekcja się zmieściła wielkich woblerów from USA i Salmo.Puki co moje odczucia sa pozytywne, jedynie poprawki podlegać powinno mocowanie i sposób zapinania na rzepy rączek pięknej torby. Przy podnoszeniu pudełka rzepy się rozklejaja. Podoba mi się umieszczenie logo Tomka Siudaka i oczywiście jerkbaita.pl. Pudełko na jerki jest wykonane profesjonalnie, boczne kieszenie duże, ze zmieszczą nawet akumulatory i echosonde..... ba pomieszczą się jeszcze inne pierdoły wedkarskie !!!!Pragnę podziękować Tomaszowi, za pomysł, za pomoc w wykonaniu tak poręcznego jerkowego pudełka........ ja woziłem dotychczas swoje woblery w pudełku po kawie. Dziękuję i pozdrawiam w imieniu ekipy ze Świnoujscia!KomanczAch zapomniałem podziękowąc Tomaszowi, za miła niespodzianke - woblerek bezsterowy - załączony do każdego pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 @Czez, motam się jeszcze z torbami i nie dogadałem się z chłopakami w tej sprawie. Nie przebywam w chwili obecnej w domu i ciężko mi to dokończyć. W poniedziałek wyslę paczkę do Warszawy. Przepraszam wszystkich za zwłokę. Winny całego zamieszania Tomek Tomaek nie ma sprawy, oby do maja doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jak tam nasze pudełka?Jadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Puki co moje odczucia sa pozytywne, jedynie poprawki podlegać powinno mocowanie i sposób zapinania na rzepy rączek pięknej torby. Przy podnoszeniu pudełka rzepy się rozklejaja. @Komancz, przepraszam wszystkich za to wadliwe zapięcie nie zrozumieliśmy się z zakładem, naprawiłem ten problem, właśnie odebrałem zapinki do rączek, teraz już nie będą się rozjeżdżać, wyślę do Mifka listem poleconym, a do reszty toreb dołożę już seryjnie. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dizęki Siudak!! czekam zatem na liścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja tu juz po malu rodze, czekam na to pudlo, jak na mesjasza a najbardziej, to na wabiki czekam, co z tym pudlem wleciec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tomasz , nie ma za co przepraszać ! Ot, po to się buduje prototypy, modele w skali 1:1, aby powstawały nowe lepsze przedmioty. Ja jestem zadowolony, bo w końcu mam jedno pudło na wielkie przynęty. Przy okazji dotarło do mnie jaka przemiana mentalna u mnie nastąpiła - poławiam ryby na woblery wieksze, takie powyżej 10cm. Jeszcze niedawno max to było 8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 @Siudak, jak tam nasze pudełka? Kiedy dotrą do Jerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Przylaczam sie do zapytania...bo to i czas juz wsiadanego trabic i bigosowac... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak wygląda sprawa naszych toreb?Coś niepokojąca cisza w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 szczerze mowiac, mnie tez juz pomalu nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Siudak, Prosimy o pilną informację w tej sprawie. Ponieważ biznes był załatwiany za pośrednictwem strony chciałbym by sprawa była jak najdzybciej wyjaśniona. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 @All, mam wieści od @Tomka w sprawie toreb.Tomek dopiero jutro wraca do domu i od razu wyśle torby na adresy domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 @tomek, paczuszka dotarla cala i zdrowa, dzieki!!!reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi