admin Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A dacie się porzucać?? (to takie nawiązanie do popularnego na podwórkach daj się przejechać ) Ja będę miał ze sobą wędkę z włókna szklanego - celem testów. Oczywiście, że dam - zobaczysz jak luzacko się z tego rzuca PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Sławku dacie W sumie to przecież ma być spotkanie na którym mamy sie wymieniać umiejętnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jeżeli chodzi o bolenie to nie będę miał się czym dzielić doświadczenie nawet mniej niż zerowe, ale za ochotę użyczenia dzięki wielkie składa sługa uniżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 I chciałbym zobaczyć tych ludzi z 2m kijkami jak próbują poprowadzić przynętę zza krzaków No dobrze. Masz dłuższy kij. Rzucasz, prowadzisz, zacinasz.. a jak lądujesz zza krzaka? O tym też trzeba pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Łowie na pomorskich rzekach już od ponad 10 lat i jeszcze nie miałem dużego problemu z podebraniem ryby. Raz pamiętam że właśnie długi kij bardzo mi sie przysłużył, bo inaczej nie miał bym jak wprowadzić trotki na zalaną krawędź lodu tak żeby nie przecięła żyłki. Jeśli masz troche umiejętności to poradzisz sobie. Pamiętaj że długi kij można wystawić za krzak, a zaciętą rybe wprowadzasz między krzaki i podbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi