gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 WitamOd pewnego czasu bawię się w przerabianie seryjnych spinningów i składanie swoich kompozycji. Dużo nauczyłem się od kolegów na forum którzy są bardzo życzliwi.Chciał bym przedstawić parę swoich spinningów: Pierwszy to przerobiony seryjny spinning Lamiglasa.Uzbrojony w przelotki Fuji Alconite + SIC na szczycie. Obecnie kolor blanku grafitowy PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No i bardzo ładnie idzie Ci to przezbrajanko.Na twoim miejscu dałbym choć jeden plaster korkogumy ,na łączeniu reagripu z uchwytem,bo korek będzie się z czasem kruszył.Chyba ,że ten element ,to nie Twoja robota,więc zwracam Honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przy Talonie już się poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 niezłe lakierowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Następny spinning to Talon ITM 260 do 15lbPodobnie przerobiony. Pierwotnie posiadał 8 przelotek Fuji SIC, obecnie uzbrojony w 9szt. Fuji SIC. Uzyskał płynniejsze ugięcie i długość rękojeści pod łokieć a nie tak jak było wcześniej 10cm za łokieć. Blank został oskrobany z resztek lakieru i wtarłem w niego żywicę. Efekt niesamowity, wyszedł z niego blank podobny do G.Loomis IMX.Oto parę fotek które po nim mi zostały: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Za niedługo wstawię parę fotek XLSa. XLS był budowany od podstaw z nowego blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 czym lakierujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Lakier ze strzykawek: Flex Coat Lite Formula 20cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na dwa razy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tak, na dwa razy. Na początku lakierowałem na raz ale straszne śliwki mi wyszły i musiałem zrywać wszystko dopiero ktoś na forum polecił mi żebym położył 2 cieniutkie warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Composite Dewelopments XLS 275 6-25g 15lbKijek na super blanku, szybki, lekki i do tego jak dla mnie głębsze ugięcie. Taki jak lubię Ubrany w 9szt alconite ramka Y i L oraz standardowo SIC na szczycie. Niestety brakło kasy na tytany.Uchwyt Fuji DPS18B + wstawka z drzewa. Rękojeść w stylu który podoba mi się najbardziej, miks korków.Kilka fotek badylka: Jak wyzdrowieję to może zrobię fotki z ugięciem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picen7 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Niezła kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Bardzo starannie , bardzo czysto i bardzo estetycznie. Ciekawie skomponowana rękojeść, i nie poszedłeś na łatwiznę - opis z ręki. Jedyne co odrobinkę razi to widoczna zaślepka w dolniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 e tam, wymieni przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Powoli się uczę i dzięki tej galerii wiem na co już zwracać uwagę. Dziękuję Panowie A ręka ciężka do opisów trochę za bardzo drży, chyba trzeba walnąć głębszego przed opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 a czym opisujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Stalówką i perłową farbą, w szkole nie lubiłem pisać piórem i teraz widać tego konsekwencje a blanku długopisem nie da rady podpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Łukasz,bardzo ładne te twoje kijaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Musze przyznac, ze calkiem nie zle te Twoje kijaski a szcegolnie XLS. Jakiej frby uzywasz do opisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Już nie pamiętam, kupiłem ją parę lat temu w sklepie dla plastyków i przelałem do większego słoiczka więc etykiety brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Bardzo zgrabne kijaszki, ciesze się ze postanowiłeś je nam zaprezentować. Mam nadzieję że z kolejnymi też tak będzie Wątek dodaję do Galerii Rodbuildingowej użytkowników jerkbait.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Za niedługo dodam nowe zdjęcia CD EXT. Zaraz biorę się za lakierowanie omotek.Dzięki za dodanie do Galerii Rodbuildingowej użytkowników jerkbait.plPozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Super, czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wstawiam parę zdjęć CD EXT ubranego w przelotki S6 i SIC na szczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 CD fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi