Skocz do zawartości

Galeria @Gruby17

gruby17

Rekomendowane odpowiedzi

Mhx MB-783 ... taką kosę sandaczową wykonał dla mnie Łukasz ... miejmy nadzieję że będzie bardziej szczęśliwa niż xsb.802.75. 

Łukasz wykonał znakomitą robotę w kwestii estetyki i spacingu, ale to wrażenia na sucho ... na testy musi niestety zaczekać ze względy na pogodę i brak urlopu, ale gdy tylko się wyrwę wrzucę fotki z Tatrami w tle ;) 

Jeszcze raz dzięki za znakomity badyl.

• 9 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...

Dziś kurier przywiózł mój nowy kijek, wykonany oczywiście przez Łukasza na blanku 5S70MLF i gęba się śmieje  :D 

Wykonanie i dokładność o szczegóły super, ręczny opis estetyczny - naprawdę świetny (ręka nie drgnęła). Chcę tylko nadmienić, że posiadam kijki z czterech różnych pracowni na różnych blankach, a i tak następna będzie od Łukasza  ;) 

Mam nadzieję, że Łukasz wstawi do swojego wątku kilka fotek zielonej elitki, którą to wykonał z ogromną starannością i zarazem pasją do rodbuildingu i która to teraz będzie dręczyła sandacze na kilku zbiornikach zaporowych  ;) 

Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Tomek

PS

Jak nie wstawi, to ja to zrobię  :ph34r: 

Edytowane przez xeniowy

• 4 miesiące temu...

Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem kijka wykonanego przez Łukasza, a mianowicie St-croix 5S76MF2-B, fotki wyżej. Kijek wykonany perfekcyjnie, dbałość o szczegóły na najwyższym poziomie, jednym słowem super. Łukasz jeszcze raz serdeczne dzięki. Pozdrawiam

• 1 rok później...

Ooo to ten, ktoremu szukam właściciela na giełdzie za grosze biorąc pod uwagę cenę zakupu. Łukasz kiedy wstawisz zdjęcia kolejnego kijka który to jest powodem tego że sprzedaje we kraaga bo mnie ludzie pytają czemu po kilku wyjazdach sprzedaje ?????

Edytowane przez Sandre

• 2 lata później...