Sandre Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mhx MB-783 ... taką kosę sandaczową wykonał dla mnie Łukasz ... miejmy nadzieję że będzie bardziej szczęśliwa niż xsb.802.75. Łukasz wykonał znakomitą robotę w kwestii estetyki i spacingu, ale to wrażenia na sucho ... na testy musi niestety zaczekać ze względy na pogodę i brak urlopu, ale gdy tylko się wyrwę wrzucę fotki z Tatrami w tle Jeszcze raz dzięki za znakomity badyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Chciałbym przerobić rękojeść proszę dane na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Dawno tu nie zaglądałem ale cały czas coś się kręciło więc wrzucę parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Kijek na Blanku Blaas XF-2N 275cm i 15lb. Świetny kijek pod bolenie oraz szczupaki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Blaas 275 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tym razem Blaas XF-2N wersja krótsza 7'6" 15lb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Blaas 7'6" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Bracia razem, dłuższy z opisem ręcznym oraz dzielonym dolnikiem a krótszy z naklejką. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Dziś kurier przywiózł mój nowy kijek, wykonany oczywiście przez Łukasza na blanku 5S70MLF i gęba się śmieje Wykonanie i dokładność o szczegóły super, ręczny opis estetyczny - naprawdę świetny (ręka nie drgnęła). Chcę tylko nadmienić, że posiadam kijki z czterech różnych pracowni na różnych blankach, a i tak następna będzie od Łukasza Mam nadzieję, że Łukasz wstawi do swojego wątku kilka fotek zielonej elitki, którą to wykonał z ogromną starannością i zarazem pasją do rodbuildingu i która to teraz będzie dręczyła sandacze na kilku zbiornikach zaporowych Bardzo dziękuję i pozdrawiam.Tomek PS Jak nie wstawi, to ja to zrobię Edytowane 20 Czerwca 2017 przez xeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jak będę miał trochę wolnego czasu to wstawię więcej zdjęć.Tak na szybko 2 STC (Legend Elite, Xtreme) oraz Matagi SS 12lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Naprodukowales Widac ze bezczynnie nie siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Łukasz twoje projekty przypominają mi wędki Piotra Matusiaka. Łączenie gatunków korka, wstawki z drewna i wykończenie. Bardzo ładne kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrek7474 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem kijka wykonanego przez Łukasza, a mianowicie St-croix 5S76MF2-B, fotki wyżej. Kijek wykonany perfekcyjnie, dbałość o szczegóły na najwyższym poziomie, jednym słowem super. Łukasz jeszcze raz serdeczne dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Kraag 6'6" 22lb zbudowany jakiś czas temu dla kolegi. Bardzo dobrej jakości twarda piana Fuji oraz drewienko stabilizowane ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) Insert do uchwytu Skss16 toczony i frezowanym przez znajomego, ponieważ nie mam takich umiejętności aby wykonać go samemu: Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez ŁukaszK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Mnie te drewienka na zdjeciach srednio sie podobaly,ale na zywo,zamontowane na wedce super-klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Ooo to ten, ktoremu szukam właściciela na giełdzie za grosze biorąc pod uwagę cenę zakupu. Łukasz kiedy wstawisz zdjęcia kolejnego kijka który to jest powodem tego że sprzedaje we kraaga bo mnie ludzie pytają czemu po kilku wyjazdach sprzedaje ????? Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Jak skończę to wstawię, a narazie zdjęcia rękojeści do mojego pupilka sandaczowego???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 jaki blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Wędka na blanku Kraag XF 5lb.Blank zamówiony w nietypowej długości 7'2" w pięknym kolorze honey yellow, przelotki seaguide RS. Insert z drewna stabilizowanego osadzonego na rurce grafitowej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Fajna wedeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi