kwasik Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Szukam spokojnego cichego pola namiotowego z sanitariatem na weekendy nad czystym jeziorem w lesie z plażą (kąpieliskiem), w którym byłoby można wykąpać się bez obrzydzenia, i żeby był pomost z którego możnaby łowić na spławikówkę, ryby nie są konieczne , ale jak by brały to dobrze, i żeby nie było za daleko od Warszawy (Legionowa). Zadawałem to pytanie ubiegłymi latami na innych forach, bez rezultatu. Może jerbait pomoże ?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 j.białe w okunince może daleko ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 To jest prawie nad Bugiem koło Włodawy?Jak zajrzałem na stronę to bije w oczy ogłoszenie;kuźnia decybeli w każdą sobotę lipca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 eee tam marudzenie... świetnie tam jest czyściutko ja jade za 3 moze 4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Nie ma informacji o polu namiotowym.Może jakieś namiary?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 @Kwasik,Masz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi