Lizme Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Witam chodzę za szczupakiem prawie codziennie już od 3 miesięcy i nie mogę go złapać (udało mi się jedynie złowić 2 nie wymiarowe sztuki). Stąd moje pytanie gdzie mógłbym się wybrać żeby w końcu coś złapać. Łowię na różne przynęty małe, średnie i duże gumy 20+ jak i jerki i inne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia I to jest wyzwanie, złowić wymiarowego szczupaka w Mazowieckim! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) jerkbait.pl-warszawska-i-podwarszawska-wisła https://jerkbait.pl/topic/17042-warszawska-i-podwarszawska-wis%C5%82a/?view=getnewpost&fromsearch=1 Edytowane 10 Sierpnia przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Może, Niewiadoma? Od kilku lat jest no kill na drapieżniki. Edytowane 10 Sierpnia przez mariusz79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizme Opublikowano 10 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Może, Niewiadoma? Od kilku lat jest no kill na drapieżniki.A można tam pływać łódką z silnikiem spalinowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Nie można, tylko z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia W dolnej Narwi może jakiś się uchował... Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Zalew Zegrzyński oczywiście. Odcinek koło Wierzbicy (chociaż to już bardziej Narew) lub poniżej mostu w Zegrzu. Łódka do wypożyczenia w stanicach PZW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Pojedź sobie na farmę Makedońskich, wieś Zawiesiuchy. Dwa dzikie stawy, są łódki. Metrowe pajki też pływają. Łowisko oczywiście jest przec..one ale na metra istnieje realna szansa. Woda "komercyjna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Pojedź sobie na farmę Makedońskich, wieś Zawiesiuchy. Dwa dzikie stawy, są łódki. Metrowe pajki też pływają. Łowisko oczywiście jest przec..one ale na metra istnieje realna szansa. Woda "komercyjna". Obawiam się, że teraz się nairytuje, tyle tam zielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizme Opublikowano 11 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Zalew Zegrzyński oczywiście. Odcinek koło Wierzbicy (chociaż to już bardziej Narew) lub poniżej mostu w Zegrzu. Łódka do wypożyczenia w stanicach PZW. Łapałem tam ostatnie 3 dni na pontonie i mialem z 2 uderzenia przez te 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Inna komercja to Wilga Wodna Kraina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi