Michał.k Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Witam, czy może ktoś zna kogoś że sklepu internetowego wielkaryba.pl ?Zamówiłem tam sprzęt wedkarski, zapłaciłem, i okazało się że sklep jest zlikwidowany. Zero kontaktu z ich strony. Strona po zakupie przekierowała do zapłaty. Konto bankowe jest aktywne bo pieniądze nie wróciły na moje konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia spróbuj cofnąć przelew jeśli zakupy były dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia albo jak płaciłes kartą wystąp do banku o chargenback 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.k Opublikowano 11 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Niestety dopiero po kilku dniach sprawdziłem,że sklep nie funkcjonuje. Ciekawe ile ludzi się nabrało jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia skąd wiesz że sklep nie działa? Na stronie wygląda jakby działał. Są dane właściciela.Pisałeś do niego o wyjaśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.k Opublikowano 12 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Tak, od kilku dni bez kontaktu. Jak wpiszesz w Google nazwę sklepu to wyskoczy informacja ze sklep jest zamknięty na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Wygląda na to że zamknięty na stałe. Jednak zamówienia można składać i dokonywać płatności a to już tak jakby podpadało pod KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia chargeback! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Na stronie sklepu jest link do Facebooka - może spróbuj przesłać wiadomość ta droga. Może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi