Tomek222 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Czesc mam pytanie, czy poleca ktos jakąś wedke na sumy na wisle tylko nie sztywnego kija bo nie planuje lowic na bardzo grubo poniewaz w mojej okolicy raczej nie ma zbyt duzo ryb powyzej 150+? bede glownie lowil woblerami dorado lake/invader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Czesc mam pytanie, czy poleca ktos jakąś wedke na sumy na wisle tylko nie sztywnego kija bo nie planuje lowic na bardzo grubo poniewaz w mojej okolicy raczej nie ma zbyt duzo ryb powyzej 150+? bede glownie lowil woblerami dorado lake/invaderBeastmaster. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Beastmaster.Z założeniem, ze nie wypuszczamy woblera na np 100m, bo wtedy jest za miękki do wcinania sumów. Przynajmniej ja sie obraziłem na ten kij po 4 niewciętych rybach na 6 brań.Z bliska było spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Czesc mam pytanie, czy poleca ktos jakąś wedke na sumy na wisle tylko nie sztywnego kija bo nie planuje lowic na bardzo grubo poniewaz w mojej okolicy raczej nie ma zbyt duzo ryb powyzej 150+? bede glownie lowil woblerami dorado lake/invader Wybierz sobie coś wolniejszego o dł. 230-270 cm. i c.w. max do 70-80 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia (edytowane) Jaki budżet?Penn Wrath spin 270? Edytowane 15 Sierpnia przez Paszczak007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi