rafcool Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Witam proszę uważać na gościa Krz2011 miał wysłać kołowrotek za który zapłaciłem trzy tygodnie temu i do tej pory ani kołowrotka ani kasy,jest z Jeleniej Góry może ktoś z was go kojaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia nie wiem czy dobrze zgaduję ale pewnie chodzi o ultegrę 2500s.... miałem trudny kontakt z gościem i zrezygnowałem z zakupu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 13 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Tak chodzi o tę ultegrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia długo sie nei odzywa zgłaszaj na policje.internetowe przestępstwa scigane sa od 1 zł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia (edytowane) To jest ''kolega '' który miał już bana na jerkbait i założył nowe konto.Poprzednio chyba KonradJ Edytowane 13 Sierpnia przez cyprys19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia (edytowane) Możliwe że wiem o kogo chodzi, jak by coś. Nie utrzymuję kontaktu. Wkur...ją mnie takie typy. Edytowane 13 Sierpnia przez Ardoro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 14 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Witam temat do zamknięcia kasa wróciła do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi