Bartek_C Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Cześć,robił ktoś może zakupy w tym sklepie ? Ceny całkiem niezłe, ale odstrasza trochę kraj - Bułgaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Cześć,robił ktoś może zakupy w tym sklepie ? Ceny całkiem niezłe, ale odstrasza trochę kraj - Bułgaria.Sklepu nie kojarzę ale poznałem za to jego obsługę podczas wypadu do Szwecji . Bardzo sympatyczni goście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Witam Korzystałem kupiłem kij za ca 400 e i wszystko odbyło się elegancko , a przesyłka dotarła cała i w terminie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi