Żbiku Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja wziąłem jednak FX761-2 Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jaka była cena tego fxa 761-2? Thnx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 422zł bodajże. Ceny są na stronie Rodmasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makimek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 A czy może mi ktoś Powiedzieć Czy mhx s781 i mhx s841 pracują Identycznie, opisane cw takie same różnica długości tylko 15cm, chodzi mi dokładniej czy s841 będzie Też pracował do samego dołu na małych rybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kolega ma na myśli zapewne S871-2, pracuje troszkę pełniej niz S781-2, jest jeszcze wersja w jednym kawałku i ta jest sztywniejsza, a żeby uruchomić dolnik to troszkę trzeba go obciążyć te 6 lb w dolniku jest jak najbardziej realne.Przerobiłem wszystkie najpopularniejsze UL MHX i jak dla mnie nie ma sie do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mogę napisać tylko o S781-2 bo takowy posiadam w wykonaniu Huberta (polecam tak na marginesie) i blank ładuje się od mikro jigów 1-1,5gr, pod ul bardzo fajny kij, nic mi jeszcze z niego nie spadło, okonki po 15cm potrafią już ładnie go przygiąć, większe rybki szybko się na tej wędce męczą, łowienie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 S720 Czy ma ktokolwiek z was S720? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 nie miałem w łapce ale fajna wykałaczka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 S781 jest szybszy od 3S66ULF?? Ugina się bardziej szczytowo? Może ktoś wkleić fotki z jakimiś ugięciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 mam na chacie ten blank, przypomnij się jutro to cykne fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ok dzięki wielkie Będę na rybkach u Wełpy, ale jakoś z telefonu napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makimek Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 O s781 znalazłem na YouTube dwa filmiki jak pracuje pod rybką. Bajka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jakby co to mam taowy blank S781 w domu gotowy do zbrojenia, ilka sztuk tych UL już zrobiłem także chętnych zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam, zwracam się z prośbą do kolegów bardziej obeznanych w blankach i rodbuildingu. Poszukuje kijaszka pod okonia. Ciężar wyrzutu 3-12 g akcja fast ale z ładnym ugięciem i żeby pokazywał dobrze opad bo głównie tą metodą będę operował. Długość 198-213 cm. Przynętami będą gumisiei 3-6cm na główkach 3-10g. Cena w jakiej chciałbym się zmieścić to 600zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 MHX DS 821 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 DS821 rusza od główki minimum 5g + guma 5cm. Przy 3g + guma nie będzie czucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie potrzebuję normalnej porady a nie podsuwania co ślina na język przyniesie. Dostałem priva z takimi blankami SLF 706-2 lub SLF 706-2 nanojak inni koledzy to widzą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) O Blaasach to nie ten wątek Zadaj pytanie tutaj: http://jerkbait.pl/topic/5103-fishingart-pracownia-rodbuildingowa/ a nie byle gdzie. Edytowane 29 Lipca 2015 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dzięki i przepraszam za zaśmiecanie ale nie wiedziałem że to aż taka różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Bardziej kwestia tego, że nie każdy czyta wszystkie nowe wątki. Szybciej uzyskasz konkretną odpowiedź we właściwym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Odgrzeję temat S781-2. Od ilu realnie rusza ten blank? Czy obsługa 1g jiga lub 1g główki z twisterkiem 1-5cm jest wyczuwalna na kiju? Szukam w miarę relatywnie taniego blanku, jako alternatywny pod kij delikatniejszy niż FX761-2. Do tego musi być w miarę szybki i szczytowy (wiem, że tego typu blanki sztywnością nie powalają) ale chciałbym, aby był bardziej szczytowy niż np MC Trapara 191cm 0.5-3g. Kij ma być w miarę budżetowy, bo będzie mało używany. Przyglądałem sie blankom Matagi (wklejki TR69 Super Ajax i Super Rozy Figaro lub TR68 Big Pond) ale tu już cena jest znacznie wyższa niż MHX'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli interesują Cię Matagi to pytaj Rafała,@skalek-77.Zbroił na tych blankach. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zerknij niżej na post spacing i dobór przelotek tam pokazałem na fotkach jak się ugina może bo będe ubierał okonióweczke na tym blanku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ugięcie znam, bardziej mnie interesuje ten zakres stosowanych przynet, szczególnie dolny. Czy te 1g sa faktycznie realne do rzutu, czucia i prowadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Do wyrzutu realne ja przy użyciu Momoi Oshikage PE0,1 i z główka 1,5 g z jaskółka 4,5 cm rzucalem na zadowalające odległości ok 25 m ale jeśli chodzi o czucie to przy bezwietrzej pogodzie ok ale już lekki wiatr wszystko psuje na większej odległości, gdzieś blisko spokojnie wszystko czuc... Mówię tu o mhx s781-2. Brania natomiast nie przegapisz. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez dolot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi